KÖTT var det här

sådära.
då var söndagen avklarad, även för min del.
bion(se upp för köttbullarna) var rolig & trevlig,
men nu är jag tröttar än en... ja vad man nu säger.
kom på nyss att jag missat blåsningen, kändes som ett hårt slag i magen.
fy. får se hur det blir med skola imorgon... min förkyllning vill då inte ge sig.
godnatt.

batman.

uppdatering:
  sa ju att jag var trött. filmen hette så klart DET RENGNAR köttbullar. så tack. godnatt.

maaaat

Alltså herregud va gott det är med mat när man har tränat. :O man bara vräker i sig maten, inte som vanligt då man liksom bara äter.. Man blir så himla hungrig. Idag har jag kört mrl, som var väldigt roligt. Hoppas att det kanske kan dra igång i stenungsund, det var bara en slags test omgång, med gästinstruktör. Iaf så sitter jag och äter lite små frysna kladdkaksbitar. haha :) det är också väldigt gott! haah :D Klockan är bara sju så får se om det kanske blir någon film... hmmm. Ja, ska nog titta på precious. Den verkar rätt bra ju. Väldigt hemsk, men bra. Fast får väl säga hur den var när jag sett den. :)

Och mumfie jag kommer lätt se ut så! En sak är ju bra iaf, du kan vara säker på att robin inte lämnar dig när jag kommer se ut så. :P hahah :D vilket är väldigt bra! haha :) Imorgon är det skola igen och dagen börjar bra med sovmorgon som vanligt. :) haha. Och så slutar jag vid två, tre lektioner alltså allt som allt. Väldigt skönt! Blir väl kanske att träna antingen efter skolan eller på kvällen. :)

en liten stund senare... Oj, glömde lägga ut det. Haha, har suttit och printat alla ledtrådarna.
Nu ska jag ut och gå med mamma, ha det bra!

/madicken

my sunday

okej, nu är söndagen snart slut och det betyder att det snartsnartväldigtsnart är måndag. jag vet inte vad jag tycker om det? jag hade hoppats på att skolan skulle vara stängd imorgon, men nejdå! varför skulle den vara det bara för att jag vill det? suck. varför kommer inte snön till någon nytta om den nu måste ligga kvar!
är bara så trött på vintern! vill ha vår! sol, värme, vill slänga av mig vinterjackan och på med nya fräscha vårkläder!

min dag iaf, har inte vart något speciellt. har pluggat, skottat snö, och sen pluggat igen. känner att jag har väldigt mycket nu till denna veckan som kommer. inte skoj alls. men jag kom allt en bit idag, men är fortfarande stressad, hehee. men ah,  just smile! hahaa ;)

BAMBI


Not yet

Hemma från dansträningen nu och ännu ser jag inte ut som hon på bilden nedan.
Men det kanske vara var tur...

Nu borde jag egentligen plugga, men vem orkar?

LILLA MY

obs

det ligger tre inlägg i utkasten.
två från sandra och ett från madde.
tänkte om det var mening att de skulle vara publicerade idag, då har det i så fall inte funkat.

mumfie

hot pieces of ... something

Tja fan.
Jag vet inte vilka killar ni är ute efter.
Robin verkade dock inte tycka de tjejerna var så heta.
haha, det är kankse bara en smak sak.
hade

MUMFIE

What a guy wants?

Jag tänkte fortsätta på träningstemat genom att berätta för er att jag drar till dansträningen om 15 min.
Madicken och jag kör hårt idag.


Om det är sånthär killar tycker om, ligger vi bra till Madicken!

Lilla My


MUMFIE

sandra hoppas du förstår att detta kan bli din framtid!

ps

sandra
snälla träna för mig med.
om man ändå hade din motivation.
MUMFIE

ta ut den bara

God morgon kära vänner, underbara blogg och fula äckliga helvetes söndag.
Ja, söndagar är värdelösa dagar. Slutet på det roliga och början på det hemska. Tack gud för du skapade söndagar,  pain in the ass. Haha nu kanske ni tänker, oj hon har visst vaknat på fel sida kudden. Nej, jag har haft en bra morgon. Sovit gott hela natten. Från halv två till elva. Dock har jag och älsklingen redan hunnit ha ett litet gräl. Försöker lära han att man inte ska dömma fula personer. Om man gör det låter det som man älskar sig själv. men det verkade inte som han fortstod mitt budskap över huvud taget. hans svar på detta var att med hårda steg gå upp till lukas data och starta igång sitt spel.


Jag hade förästen pratat i sömnen igår kväll. För ovanlighetens skull så var det inte robin, utan självaste jag.
Elin: ta ut den robin
robin: va vilken?
Elin: mobilen
robin: va?
elin: men ta ut den bara.

hahahaha, ah herregud.



Såg förrästen på melodifestivalen igår, skammligt denna gången.
Dock ser peter jöback ut som godheten själv. Och anna bergedal har en röst som inte passar hennes utseende. Och pernilla walgren borde fatta att dansa runt till en slagerlåt i en minimal guldig klänning med sexiga dansare uppskattar nog inte hennes 17-åriga dotter speciellt mycket.
Förrästen kan jag inte logga in på Itslearning, har inte jobbat med någon matte på lovet. Så ligger efter ca 6 sidor. Patrik svarar inte på mail åh gaaah. Orkar inte plugga, Har dock läst ut engelska boken.
En stressad MUMFIE

hurry curry


Galaxer i mina braxer! Nu måste jag skynda mig till sportlife! Bara en timma kvar till mrl passen! :O Sen blir det bodypump. :) Önska mig lycka till!


/ madicken

Lilla My bor i Mumindalen

Jag tänkte börja min morgon med att förklara mig lite. I mitt första inlägg skrev jag "jag vill vara ett litet Mumintroll! Därför tar jag nu namnet Lilla My". Madicken var självklart snabb med att påpeka att Lilla My inte alls är ett Mumintroll, smart konstaterat av henne, för nej Lilla My är inget Mumintroll, men hon bor i Mumindalen.
För Madickens skulle ändrar jag nu mitt uttalande till:
"jag vill BO i Mumindalen! Därför kommer jag att kalla mig Lilla My"

Nu kanske det kan bli frid om den saken här på bloggen.

(Är det någon som vet vad man kallar de vita avlånga sakerna nere i hörnet? Jag är förvirrad, det är ju ett barnprogram...) Madicken har nu skrivit svaret på frågan i kommentarerna! ;)

Lilla My


Madde a.k.a Bambi

Tjenare alla underbara!
Ni får ursäkta att jag är lite, ganska!, mycket efter alla andra med sitt första inlägg här. Hehee. Men det finns en förklaring (som tur är, vill inte att alla ska tro att jag är lat)! Jag var hos mormor & morfar och hade inget internet.

Men då till mitt smeknamn. Eller, jag har ju redan ett, Madde ;) men känner att det kanske inte är det roligaste, eftersom alla mina underbara vänner har vart så kreativa. Så jag väljer nu Bambi. Man kan typ säga att det är ett litet skämt, hahaa. Ni vet, Bambie on ice!- that's me!


Ha det bäst, pusshej

BAMBI


ljuvmusik

godmorgon.
vaknade för någon timma sedan utav ljuvmusik nere i hallen...
...nej vänta. EN SLIPMASKIN! kan dagen börja bättre...
tittar nu på reprisen av melodifestivalen. alltså då menar ja verkligen TITTAR, för jag hör inte ett ljud. men bidragen SER ganska okej ut... hehe.
idag blir det att vila bort förkylningen & vid fyra bio.
LÄDERLAPPEN


första dagen


20 inläggs jubileum!

/madicken

I was made for you

Älskar min robin. Har legat i soffan och kollat på Knocked up hela kvällen. Ni vet den där när de ligger med varandra, hon blir med barn och de måste typ... lösa hela situatuionen. De är helt olika varandra och blablabla.. mysig film. Nu ska vi i alla fall krypa ner i sängen, jag är dödstrött verkligen. Så blir inget roligt bloggande här inte.

ps. Lisa du blev ägd av sandra, haha ;)
och kul att sandra har lagt ner sin själ till bloggen hela kvällen, hahahaha
good night
MUMFIE

årets grej


Grej är ett bra ord, mycket användbart, även grejsimojs är ett högrankat ord! :) haha. Gissa vem det är som knappar på tangenterna? Såklart är det madicken. Och där kom sucken hos alla som läser detta. Och kommentarer som "Åh nej, inte ETT till! " kommer fram... Men det är bara att stå ut. :) Iaf, tillbaka till rubriken. Årets grej, vad kan detta betyda? Jo, jag har bestämt mig för att ha en litet projekt detta år. Som ska få mig att minnas 2010. Jag har nämligen idag inhandlat ett par vanliga vita skor på H&M för att kladda med blyerts på dessa. :) Eller inte jag, utan alla andra ska få göra det. Det som ska skrivas är lite namn på de som betyder mest och speciella händelser, tillfällen. Lite roligt va? :) Fast tar nog ett tag innan jag börjar använda dom, eftersom dom är vita. :) Detta ska bli lite kul tycker jag :) haha.
Nä, nu blir det nog sängen för min del. Faktiskt. :) haha. Sportlife imorgon! :) haha.


god natt!

higher ground


Jadu, denna nivån har nog många svårt att nå när det gäller matchning!
TIO AV FEM TOASTERS TILL H&M! hahah. :)

 

eran madicken!


fräsch.com

kom precis hem från en mycket trevlig kväll @ lilla my's place.
sitter & borstar tänderna. helt slut.
näsan rinner & jag hostar som en dåre.
fräsch.com
nu ska jag sova - sova bort all sjukdom.
tack för idag. ni är bäst. puss.
L Ä D E R L A P P E N (batman you know)

Ischlo Pischlo!

Nu tar min lördag snart slut, jag hade nämligen tänkt att slänga mig i sängen. Dagen avslutades med film at my house med några riktigt goa ungar. Vi kollade på Kenny Starfighter, Batman ville bevisa att den var bra. Den hade sina stunder då den var riktigt rolig faktiskt, dock kanske mer en barnfilm. Iallafall slutade kvällen med att vi åkte pulka ute i slasksnön och återvände in i värmen helt utmattade. Tyvärr finns det ingen bild att visa, jag är ganska övertygad om att det såg lite lustigt ut...

Ischlo Pischlo! (eller vad det nu är Kenny Starfigter säger)
Lilla My


försök slå mig!


hahaha, jadu, många inlägg på bara en dag. haha. alltså är det madicken som är skyldig till även detta inlägg. haha :) Ska bara tillägga en sak. FÖRSÖK SLÅ MIG! hahaha. :) slog mitt rekord på alfabetspelet igår. :P bara att öva!

Bevis ska ni få också!


onda skratt /madicken

orka titta


madicken här för tredje gången gillt...

Seriöst? Melodifestivalen har misslyckats totalt iår, låtarna är inget vidare och man orkar inte titta helt enkelt. :S Tyckte ingen av bidragen var speciellt bra, fast Noll Disciplin var rätt bra.. Oh, kan säga att jag satt och grät till I don't love you med My chemical romance.  Så fin. :) hahha, fick för mig att lyssna på lite "gamla" godingar. haha :)

kram


eniros skattjakt


madicken här!

Min bror är helt inne på detta och har till och med lagt det som bakgrundsbild. Alltså när nästa ledtråd ska sändas på tv. Ändå rätt smart gjort av eniro, att folk ska lära sig kartfunktionerna. Ganska spännande tycker jag. :) Riktigt roligt! haha, fast lyckades inte hitta den sista. :( Måste leta snart, eftersom jag ändå inte har något för mig. :P haha.
Sitter och lyssnar på melodifestivalen, inte tittar utan bara lyssnar. Ingen hit ännu, fast missade sibel. :) haha. herrugud va töntig pernillas låt är! :O Låter som om den skulle kunna vara med på lilla melodifestivalen... ?

JAja, nu ska jag äta upp min kladdkaksbit och leta på eniro. :)

kram!


sandra a.k.a. madicken


Hej allesammans, eller de som läser detta iaf. :) hhaha. Nu är det sandra vid pennan, eller tangenterna. :) Förklaringen till mitt namn är att Madicken var seriöst min idol när jag var liten och diggar henne fortfarande! Älskar kläderna och hur smart å snäll hon är :) hahhaha. Det här blev lite för seriöst kanske. haha :)

Iaf så är jag sjuuukt avundsjuk på de andra tösera' som hänger hos lisa ikväll. Men eftersom jag bor, en bit ifrån, så hade jag inte riktigt chansen att komma dit. Så idag blir det bara att sitta hemma. :) haha.


PUSS(ELBIT)!!!

/ madicken

citat av min kära moder

när vi gör prioger..
Mamma: asså vilken storlek beror ju helt på vad man gillar.
Ni kan ju tolka detta själv, visdoms ord från min mamma.
MUMFIE

fart, fart, fart

Maja, batman.
1-0, förstår inte.
är detta någon form av tävling?
nä förlåt om jag sårade dig.
Kenny starfighter är ju trotts allt. drop dead gorgeous.
nya hunken, eller?
MUMFIE

FIGHT, FIGHT, FIGHT

måste bara säga att jag tycker du(mumfie) är duktigt som lagat mat och städat. är riktigt stolt över dig, hemmafrun! *host*(är förkylld alltså...)

1-0 till mig.  

BATMAN

MUMFIE is the shit

E som är elefant

prutt-pirog (maja, sluta skratta)

Jag har däremot städat på mitt rum, snart blir det att damsuga (kill me slowly).
Maja, kenny starfighter... öhm du har nog en del att lära ja.. hm
haha och fyra av fem toasters, varför inte fem av fem?
Har förästen nyss lagat piroger, vilket fick mig att minnas några hemska tider från hemkunskapen i nian. Ah kan inte påstå att mina matlagnings egenskaper har utvecklats något vidare om man säger så..   Som tur var fanns det en helig päroncider i kylsen som jag kunde dricka mig så mätt på
(maja nej, den smakade inte lakris, tror dock det är något fel på päronciderna hemma hos dig, för sist jag drack än jag fick av dig smakade den mjöl eller deg typ)
Kan också meddela att jag förmodligen dyker upp hemma hos lisa ikväll, yes you heard it right. Kvällen är räddad.
MUMFIE

ps. om ni undrar vem mumfie är så ska jag strax lägga upp ett trevligt klipp som förklarar mitt val av artist namn.

kenny starfighter

OKEJ, det har inte blivit mycket till plugg & städning  för min del idag idag. 
min ursäkt - j a g   o r k a r   i n t e !
istället sitter jag & tittar på kenny starfighter. vet inte vad man ska säga om denna film? den är helt sjuk. sjuk humor. sjuk handling & sjuka karaktärer. men ändå gillar jag den.
jag säger som björn gustafsson(benjamin), som är en utav skådespelarna i filmen.
FYRA AV FEM TOSTERS!
B A T M A N ♥

Lisa a.k.a Lilla My

Goddagens! Jag heter Lisa och tänkte att jag skulle hänga på de andra tjejorna och skriva ihop mitt första inlägg i bloggen! Tyvärr har jag inte heller så fruktansvärt mycket att berätta om min dag, det ser ut att bli ganska vanlig lördag. Ikväll kommer Maja hit och myser, hoppas att de andra tjejorna också pallrar sig hit.

Sååå, till mitt smeknamn här på bloggen. Vanligtvis kallas jag bara Lisa, försök att hitta ett bra smeknamn på det? Det var svårt och tog lång tid, men tillslut drog jag iallafall slutsatsen att jag vill vara ett litet Mumintroll! Därför tar jag nu namnet Lilla My, så det så.

(Såg förut att Maja i det tidigare inlägget försökte lura i er att hon var tuff, det kan man ju också göra, men jag har hört att man inte ska ljuga.)

Hare gött!
LILLA MY

framtidstest

Du Blev Estetiska Elin:
Du är estetiskt och konstnärligt lagd och har en enorm kreativitet som du måste få utlopp för. Din estetiska sida är din starka punkt. Du har en känsla för färg och form och vill arbeta praktiskt och gärna med händerna, kanske genom ditt eget företag. Under din utbildning finns stora möjligheter att studera utomlands.

Nedan följer ett urval av yrken och utbildningar som kan passa dig!

_______________________________________________________________

 

 

I brist på annat gjorde jag ett litet test om vad jag ska göra efter gymnasiet. Detta var ju trevligt. Vilken sammanträffande att de kallade henne elin också...


MUMFIE


http://eftergymnasial.utbildning.msn.se

 


maja a.k.a batman

prutt prutt makapärer. eh. okej... eh. hej kanske annars är en bra början.
jag är maja. en utav de fem systrarna. kallas även batman - då jag är den tuffaste av oss. hon som aldrig är... äh vem försöker jag lura... batman mitt alias i alla fall. anledning-okänd.
bloggfödselsedagen till ära har jag dock inget och skriva idag. plugg&städnig står på schemat & ikväll blir det mys hos lisa.
nananana batman. seee you in hell! (ush, måste sluta med sånt dära. blir nästan rädd för mig själv)


elin a.k.a Mumfie

hej på er alla trogna läsare, HAHA.
Nää.. förmodligen är ni vackra men få.
Jag känner mig hedrad att skriva det första inlägget på denna snögga blogg.
Det är lördag idag, den 27 februari. En vanlig sketen lördag som sagt.
Jag har en hög med plugg som väntar på mig + ett stökigt rum + en hungrig mage.
åh, är inte taggad.
Men är bara att bita ihop sa han som svalde en igelkott.
Have a nice day
MUMFIE

RSS 2.0