blablabla

KLAGOBLOGGEN.se andra inlägg.
vill börja med och fråga, vilken sol pratar du om lisa?
okej, förlåt. är bara så arg, trött, sur & grinig. jag tror verkligen jag behöver det här lovet nu, mer än någosin. behöver komma bort från allt, från vardagen. tror att skidresan kommer vara perfekt för mig. Slippa datan & mobilen för ett tag. & framför allt slippa alla måsten. måsten. hatar det ordet. måste. måste. måste. ordet ger mig ångest.
lärarna klagar, mamma & pappa klagar, alla bara klagar. klarar inte av det just nu. inte förtillfället... just nu behöver jag bara kramar, beröm och kärlek. fast jag förtjänar det kanske inte. inte nu i alla fall. men det är just precis när man förtjänar det som minst, som man behöver det som mest.
har även börjat få lite ont på samma ställe som när jag hade njursten. det gör mig orolig. den smärtan vill jag aldrig någonsin uppleva igen. usch & fy!
jag vill träffa er, mina flickor, snart. ni gör mig till den jag är. den jag borde vara. behöver prata med er.
maja

GLAD PÖSK!

nu blev det stämmning även här.
syn bara att ja hatar gult.



ELIN

are you coming with me

hej på er, eller kanske godmorgon passar bättre. Det är Elin här.
Sitter i skolan, har haft första lektionen som var engleks och prov. Gick bra, klarade allting utom två grejer. Ganska nöjd för att ha pluggat ca tjugo minuter;) I alla fall så är det typ inte så många timmar kvar tills jag har lov. Och det är superskönt. Känner dock på mig att denna dagen kommer kännas jätte seg bara för att man längtar tills man får hoppa in i bilen och åka hem.

Nu har vi snart teknik, sen matte, fysik och gympa. TRÅKIGDAG

men man får inte klaga. inte nu, är ju lov om några timmar... tagga lagom


The new drug - the SUN

Nu är det vår och ljusare tider, nu är det dags att rycka upp sig.
Detta gäller alla, i vårat tills nu trista Sverige.
Ibland känns livet som ett ruttet äpple, så idag har jag ett tips till alla som känner sig träffade.

Ta en promenad i SOLEN
Solen ger energi!

LILLA MY





INGEN RUBRIK

usch. mår verkligen inte bra just nu. japp. hej, jo ni är mycket välkommna till klagobloggen.se.
vet inte vad det är med mig förtillfället. är trött & har ont över allt & känner mig därav svag & ensam. vet inte vad jag ska skriva. eller varför jag ens skriver. vem vill lyssna på gnäll? & min kropp är egentligen för svag för att skriva. behöver sova. tänkte skriva att jag behöver dig. men jag kan inte hålla på så hära. skdjlskjmdlösmdlsmldmslmdls. blir så trött på mig själv. be mig rycka upp mig. snälla.
mmmmaja

är du naken lars

hej på er. Elin här.
Jag pluggade, i hela tjugo minuter. Måste nog vara rekord för mig. Ska plugga lite igen senare. Så det löser sig nog. Hoppas på ett G på provet i morgon då. har inte gjort så mycket idag känns det som. Pratat med tanta från Tidningen, pluggat, läst ut Tisdagarna med Morrison (måste läsas, bra bok). Och så ska jag hoppa i badet strax, tänkte försöka få med robin om han kan slita sig från data spelet. Ikväll är det "dating in the dark", plugg och sängen. I morgon sista dagen innan lovet, tagga.
Ahja. lars om du är naken..  njut.
HAJDDÅSÅÅÅÅÅ
LÄS DEN DÅÅÅ!
nu ska jag börja på en ny bok om livet.
min nya filosofi.
life as we dont know it.. typ

jaja


sandra - igen *suck*


hm, okej då. :) kan skriva ett inlägg till adam här. hahaha. jag har lite tråkigt, därför sitter jag här. Hos adam blev det först en liten runtur och sedan pinsamt möte med adams bror. -.- haha. och ja, hmm, vad gjorde vi? hmm, sen satt vi nog bara framför datorn och vet inte vad? tittade på videoklipp på youtube och sen var vi inne och läste på tjuvlyssnat och saltmannen. :) Haha. riktigt kul. haha. hm, sen så fikade vi med adams mamma och sen så fick adam för sig att vi skulle se Ice Age 3 för att jag inte hade sett den. Men han hittade den inte så då fick vi sitta och vänta medan den laddade ner och då fick han såklart lyssna på mitt tjat om allt mellan himmel och jord. Stackare! :D haha. Jag var ganska trött så orkade inte riktigt titta på filmen men det gjorde mig inget direkt. Det var trevligt ändå. Hahah. vi blev bara arga på varandra när vi skrattade åt olika saker. haha! :) jaja. hmm, sen så ringde min mamma och frågade om hon skulle hämta mig, ah, så då gjorde hon det och nu sitter jag här. hahaa. hmm, var helt borta. Det är bara en massa "haha" om ni märker det? Antar det. Hm, jag glömde verkligen av att jag satt här och skrev när jag tänkte tillbaka, lite läskigt. Jaja, kan avsluta detta inlägg med att säga...

JAG ÄR JÄTTE NÖJD MED MIN FRISYR. :) hahah



hand i hand mot ljusare tider


sandra här som skriver, lika bra att börja med det tycker jag så slipper ni bläddra ner och kolla :)

jo ni, nu är det dags att alla börjar ta på sig vårkläder så jag inte är ensam om det. :) Börjar bli lite bättre nu allt tycker jag, för två veckor sen var jag ensam i snödrivorna. Men nu så, nu är våren kommen! :)

Min helg var väldigt bra. Visst, hmm, jag var väldigt trött i slutet men det var ändå trevligt. Torsdagen började ju med att maja kom hit och att jag sedan på fredagen hängde med henne till göteborg och nti. Senare träffade vi angelica och köpte godis och sedan bar det av hemåt. Hemåt menas alltså till Lilla Edet. :P hahah. På kvällen kollade vi på så ska det låta och fick därför lite inspiration till att göra ett eget... speciellt efter "är du vaken lars?" som var det roligaste på länge... här kommer klipp för er som missat detta!





Hahahaa. ;) iaf så fick vi grejat lite med det och löst lite korsord. Nästa dag gick vi upp vid 12 och så tittade vi på vänner och sen så kom elin. :) då gick vi och köpte mat och godis och fick pratat en hel del. :) sen kom de andra lite senare under kvällen. Väldigt trevligt, dock blev inte så ska det låta så lyckat. På söndagen så tog vi det lugnt, tittade på vänner, löste korsord och sedan bar det av hem. Det var meningen att jag skulle träffa adam men så blev det inte. Vi bestämmde därför att vi blev tvungna att träffas igår (måndag alltså)... eftersom vi båda var lediga. Men ah, följde med mamma till vårdcentralen vid två (hon har inte mått så bra det sista och vi har nu fått reda på att hon har dåliga värden och att hennes lever inte mår så bra. Vi vet dock inte ännu hur de ska lösa detta, de har inte sagt något om det). Så efter det så bar det av hem igen för mamma typ ville vila. Så fick väl mamma reda på något sätt att jag hade velat åka till adam, typ lite tidigare än vad klockan var. Så då sa hon att hon gärna körde mig nu om det var så.. Så var hos adam vid 5. hahhaa, lite tid tog det men jaja. :) och bara för att jag vet att adam kommer läsa detta orkar jag inte skriva något :) hahaa. Idag har vi haft temadag, alla ettor. lyssnat på en massa föreläsningar om olika saker. Okej, det var kanske en föreläsning, det andra var en stand-up/föreläsning och det tredje en teater/förläsning. :) haha :) stand-up:en var helt klart bäst! hahaha. :D Väldigt skojigt. :) hm, har dessutom "umgåtts"med lite ovanliga människor på rasterna. Var med Linda i min spanska grupp så hängde med hennes klasskompisar. :) det var allt trevligt.
Nä, nu ska spanskan göras klart!


sandra

sitter nu här vid datorn med en macka i min hand, eller jag la precis ner den på tallriken innan jag började skriva.. :) hahha. annars tar det väldigt lång tid att skriva. Just nu sitter jag och skriver spanska. Hm, kanske inte det roligaste, men måste få det gjort! vilker går lite halvt. hm, egentligen är det bara att skriva av det jag redan skrivit och bara ändra om vissa svenska ord som jag har skrivit. hm, men datorn är ju så attraktiv så det blir lätt att man fastnar, exempelvis vid facebook. -.- Men kan inte heller stänga igen den för jag måste ju slå upp glosorna. ETT STORT IRLANDSPROBLEM :O stackars mig va?


e

okej. orkar inte.... plugga.
men måste. måste verkligen nu. måste.
nu gör jag det.

ELIN

tänkte bara meddela att jag kommer inom en snar framtid bli kändis.
Ta det lugnt, ja kommer aldrig glömma er.
Läs ttela nästa vecka så vet ni vad jag menar!
hihihihihiih busig

dagens vill ha


skratt

skrattar, men kväver det snabbt. dina ord gör mig glad. alldeles för glad.

i wanna dance with somebody

jag tror rastlöshet är min svagaste sida.
just nu sitter jag i ett helt dött klassrum, lyssnar på musik & kikar in på facebook sisådär fem gånger i minuten. jag håller på att bli galen. mina fötter slår i takt med musiken & jag är inte långt ifrån att ställa mig upp & låta hela kroppen föras med i musikens rytm. men nej måste stå emot. hur skulle det sett ut?
nä vill bara hem, hitta på något roligt!
majken.

Mums

elin

ELIN

51 frågor när du har tråkigt!

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?

kolla på robin. 
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?

har fått tusen, miljoner kanske. tappar räkningen. 
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?

Maddepadde till exempel. 
4. Hur lång är du?

stolta 1.60 
5. Vilken är den senaste filmen du sett?

New Moon
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:

Görs? :) 
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

beror på till vem 
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

- Lyckligt gifta.
9. När såg du senast din mamma?

- nyss, vi kramades. 
10. Icke godkänt i något ämne?
- naaa. 
11. Mvg i något?

- Ja
12. När vaknade du idag?

- somnade typ inte. 
13. Vilken är din favoritplats?

-  robins famn. 
14. Vilken plats föredrar du minst?

-  typ.. edet? 
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
med robin och våra barn i någon trevlig lägenhet. 
16. Hur stor är din säng?
120 - en robin. 
17. Vad sover du i?
sängen
18. Hur många kuddar har du i sängen?
-3
19. Var har du bott/bor?
mitt lilla hus. 
20. Tycker du om kinamat?

går bra
21. Tycker du om kaffe?
nää. 
22. Vad dricker du helst till frukost?
OBOY
23. Kan du spela poker?
aaaa
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
- Öhm, vet en. Men känner inte. 
25. Vill du ha barn?
Självklart, två stycken. 
26. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, lite spanska. 
27. Har du någonsin åkt ambulans?
Nä. 
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet. 
29. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och inredning
30. Är du cool?
haha, va annnars. 
31. Kan du rulla med tungan?
nej. 
32. Vem är den roligaste människan du känner?

Ellinor hellborg toppar nog listan. 
33. Vad har du för ringsingnal?
ljudlös. 
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Massa
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
inget, gillar inte rött. 
36. Kan du byta olja på bilen?
Näj
37. Vilken var den senaste boken du läste?
Självkänsla nu! 
38. Vem delade du senast säng med?
ROBIN LOVE 
39. Dansar du i bilen?
alltid typ
40. När var du i kyrkan senast?
varje dag, stammis typ. 
41. Hur många hål har du? i öronen?
- 2
42. Har du någon piercing?
- Öronen
43. Har du någon tatuering?
nej 
44. Gillar du någon just nu?
gillar många, älskar många. Robin lever jag för. 
45. Har du provat droger?
nej tack. 
46. Röka eller snusa?

nej tack. 
47. Har du pojkvän/flickvän?
Jaa, den bästa. 
48. Vad är ditt mobil nummer?
inte värt att skriva här. 
49. Vad ska du göra ikväll?
pussa på min lillesötis
50. Har du några syskon?
Ja. 
51. Hur mycket pengar har du på din mobil?
Abbonemang

elin talar ut.

hej på er, ångest måndagen har för mig nästan redan passerat. Sitter hemma i köket med mamma nu, väntar på att maten ska bli färdig. Slutade tidigt idag på grund av håltimma, så var hemma redan två. Dagen bjuder inte på något direkt spännande, ska ta och röja ur rummet bara. Mamma sa att jag kanske kan få göra om till sommaren. Men bara måla om eller så. Det blev jag glad för! men jag och robin skulle i så fall få göra det själva, så får höra med min sambo vad han tycker. Mobilen släpps förästen i slutet på april. Så det kommer ju ta ett tag innan den är i mina händer. Hur har eran dag varit? hoppas det är bra med er! pusspuss

Big big big birds

Tänkte göra en liten "comeback" nu, har inte skrivit på år och dag. Nu sitter jag, Mumfie och Bambi i bildsalen och kämpar. Vi gör enorma fåglar. Nu blir det käk!


Bambi och big birdie!

LILLA MY


MAJA

tataaadaaadaaa.
okej. jag har tråkigt.
ännu en dag i skolan där man i prinicp bara sitter av tid.
blir sååå rastlös...... har glömt min mobil i sandras skåp också, så kan inte lyssna på musik.
gud va livet är bra orättvist ibland. haha. funderar på att sätta mig & svara på lite mejl. gilla läget helt enkelt.

SÖNDAG

JAG ÄR GLAD OCH PÅ BRA HUMÖR. :)

haha. var bara tvungen att börja med det! Helgen har varit jätte rolig, lite tröttsam på vissa ställen men verkligen inte tråkig! :O Har vart med mina underbara vänner och idag har jag klippt mig, bilder kommer strax! :) hhaha. Blev inte att träffa Adam idag, saknar han! Utan det blir imorgon istället. :) Just nu står tv:n på vid sidan om och där är det fotboll som visas. Hmm, adam har nämligen fått mig att börja engagera mig inom det, så nu hejar jag på Barca och Ifk göteborg. :) haha. nä, vet inte vad jag ska skriva mer nu, så här kommer lite bilder från helgens gång... :)













SÅDÄR :D
GOD NATT! <3
 ÄLSKAR ER!

/sandra


ELIN

ÄLSKAR SIN ROBIN!!

saknar du inte mig?

funderar på att ta mig ut & springa nu, även fast det regnar. känner att jag behöver komma ut, få luft.
hatar & känna som jag gör just nu. tomhet. känner mig varken glad eller ledsen. jag känner bara en tomhet & hopplöshet. behöver verkligen komma ut. har kännt mig ganska stark utan dig de senaste dagarna, men nu när jag sitter här ensam förstår jag hur mycket jag verkligen saknar dig. jag vill vara din vänn, din bästa vänn. men kanske behöver du inte mig längre? är för rädd för att ta reda på det. är för rädd för att bli sårad.
miss you.
  nä. nu ska de: städas upp. tas fram kläder & sen springas. ciao.


nu gick hissen upp

dålig självkänsla, det förklarar mitt beteende och min dåliga höst/vinter.
Ska bli bättre, för min egen skull.
förstår allting så klart, hur jag agerat och tänkt. Felet ligger hos mig själv. Hur kunde jag blunda för det.
ELIN

Do you want to go to the seaside?


Så försöka bli bättre på att skriva. Just nu sitter jag och mamma och tittar på halv åtta hos mig. Denna veckan är väldigt dålig, dryga stockholmare. :O Nu var det slut, tack och lov, ändå tittar jag på det. :) hahah. Skoldagen va rätt okej ändå, även fastän den va lång. Dagen började med idrott, vi hade däremot ingen lärare utan det blev frivillig idrott. Vi var nämligen redan ombytta och vi började inte förrän efter lunch. Det var riktigt roligt att alla stannade kvar och hade idrott, först körde vi spökboll och sedan fotboll. :) skojjigt. Efter lunch var det matte och efter det lite småbråk med adam i korridoren, sedan geografi och Nk. Nk:n var lite störande. Vi skulle klura ut hur det såg ut inuti en hink med lock, alltså komma på olika hypoteser. Bara att i slutet av lektionen när vi disskuterat detta i en timma så säger hon att vi inte ska öppna utan att det får förbli en hemlighet, för så är det med andra saker i vetenskapensvärld. Alla blev en aning sura då, men det ändrades snabbt när vi på samhällslektionen, som även var sista lektionen för dagen, skulle köra ett spel. Vi blev uppdelade i 6 lag, 2 som stod för U-lan, 2 som stod för "mellanland" och 2 som stod för I-land. Jag, Johan, Isabell och Ståhl var Uganda, alltså ett U-land. Själva spelet gick ut på att man började med olika verktyg och matrial. U-länderna fick 7 papper och inga verktyg, "Mellanländerna" fick penna, linjal och 4 papper & I-länderna fick penna, linjal, sax och 2 papper. Edvin var bank och han kunde man tjäna pengar på att sälja saker till. Alla fick även ett papper med mått på olika pappersbitar som man skulle klippa från papprena. Anna, som hade lektionen, körde bara igång det utan att säga hur det skulle gå till. Hon sa bara att den som hade mest penhar i slutet skulle vinna. När hon körde igång förstod vi ingenting, sen insåg vi att vi hade mer papper än i-ländern och började därför förhandla med dem. Vi hade väldigt tur och fick snabbt bytt till oss en sax och en linal för 2 papper! :O haha. Jag började då göra rektanglar medan Johan försökte fixa till sig en penna. Edvin var dock väldigt noga med måtten och slängde våra trianglar som var någon mm fel. :( När spelet var slut kom vi på ANDRA plats, före kanada. Sverige vann på 11000kr och vi hade 7800kr, kanada 6900kr(?). Sämst vara Malaysia som inte fick tag på någon sax och därför endast fick ihop 300kr. :) haha. riktigt roligt slut på skoldagen. Efter skolan så hoppades jag på att följa med Adam, men tyvärr så slutade jag lite senare, så hann inte. :( Så då bar det av hem. Väl hemma blev jag på bättre humör och efter en väldigt god middag så tog jag och syrran moppen till stallet och tog hand om Indy, trevligt. :) Japp. Min dag.

God natt! :)
/sandra

den stora frågan

ja ni, jag sitter nu hemma i min säng, är duschad, har målat naglarna och är nyklippt, men till den stora frågan, skolan eller inte skola imorgon? jag vet inte om jag är så frisk som jag borde för att orka med dagen imorgon, eller jag kanske är det? lite feber, snurig och hostig. gud, jag vet inte. snacka om problem, typ, irlandsproblem? ha. men jag går till 5 imorgon, det känns lite hårt, tycker ni inte? men det skulle vara bra för mig att iaf hämta skolböckerna och jobba med det som är viktigt, och jag vill faktiskt riktigt gärna ha bild imorgon! 
visste låter det som om jag har svaret? haha, DET är bara vad ni tror!
JAG tror jag får ta mig en stor funderare här ;)

nu är det filmdags men hannaiball! hahaa. det är lillsyrran (hanna) på snart 9 år. är alltid lika gulligt när hon kommer och blinkar med ögonen och undrar om jag vill se en film med henne. undra vad det blir för någon idag?

love
madde

solvik, kärlek

OFÖRGLÖMLIGT
KÄRLEK
MINNEN
LYCKA 

love you all with all my heart

love is life

hej på er, Elin här. Känner för att skriva av mig lite. Tyvärr drabbar det er, men stäng bara ner sidan om ni inte orkar läsa. Är arg, arg på att det inte någonsin kan kännas helt bra med livet. Alltid ska det vara något som stör mig. Jag är lyckligast med Robin, men kan inte njuta av det när allt annat krånglar. Behöver verkligen sommarlov så jag kan leva mitt eget liv i två månader och komma på fötter igen. Behöver verkligen klippa mig också, fixa upp mig. Känna mig bra, att jag duger och att jag faktiskt kan vara nöjd med min spegel bild. Hade en hemsk dröm. Vi skulle bli fotade i skolan, värsta närbilden på ansiktet. Fotografen tog typ 1000 bilder på mig och ingen blev bra. Hur mycket jag än försökte blev det inte bra. Och det kan ju ha något med att göra hur jag känner mig just nu. helt slut och orkar inte bry mig längre. Kan inte slappna av i klassen, för undrar hela tiden om vad de andra tänker om mig, gillar det mig?  ligger mitt hår konstigt? .. ass å varför låter jag dom påverka mig. Låter alla påverka mig just nu och blir så trött på det. Vill stå för den jag är. Vill vara den jag tycker är JAG och vill tycka det jag anser är rätt. inte lyssna på alla andra och hålla med. Jag brukar inte vara någon som håller mig undan och är dryg. Brukar vara glad, sprallig och lycklig över livet. Men det var ju förr, på ström.. högstadiet. Saknar den tiden så jag kan sprängas, men jag försöker inte tänka på det så mycket. Känner på mig att åter träffen kommer bli jobbig, man kommer minnas hur allting var förr. Hur livet lekte. Eller är det bara så för man inte minns det dåliga? hur trött man var på henrik och alla andra idioter som jag lät trycka ner mig. Sånt kan göra mig så arg. Finns många... förlåt men H o r o r som jag har låtit trycka ner mig, och det värsta är att de är de mest misslyckade och tragiska människorna som har fått mig att känna mig mindre värd. förstår inte hur jag kunde ta så mycket skit. Det är nog därför jag backar tillbaka nu på gymnasiet, tänker aldrig någonsin ta den skiten igen. Men okej, ska försöka fixa upp allt på påsklovet.. en vecka. Shoppa nya kläder, gå till frissan, och typ sånt. Då kanske det blir lite bättre. Sen efter påsk ska jag försöka vara gladare och öppnare i skolan. Visa vem jag egentligen är, den sanna elin. Hon som ler och skämtar om allt och inget. Hoppas ni inte tycker jag blivit allt för tråkig. Det gör mig också orolig ibland. Jag är den bland mina vänner som drar ner stämningen hela tiden, på den senaste tiden. Jag är den som säger ständigt nej. Kan inte vara jätteroligt att dras med mig denna höst/vinter. Men det har inte riktigt varit min period. Och jag hoppas att ni är ärliga mot mig om det är något fel, något som ni tycker är idiotisk eller så, för jag..   det låter säkert inte speciellt snällt mot er nu, men det ända tillfället jag är mig själv till fullo är när jag är med robin. Då slappnar jag av till 100%. där är jag tryggast. Älskar honom  och litar på att han älskar mig hundra procent. Hur sur, arg, jobbig jag än är. Trygghet är viktigt för mig. Behöver hitta min innre trygghet. Tror jag i alla fall. Nu har jag verkligen bara babblat på i en evighet. Ska sluta plåga er mer. Tror inte någon av er läst ens. Men det var allt....     älskar er massa . Hoppas ni vet det. Ingen är felfri, speciellt inte jag. Men gör mitt bästa för att en dag bli stolt över den jag är.

vanliga vardagliga funderingar

*hosthost*
ajjemän, här är man sjuk. bara för att man i måndags satt och sa "det var ett bra tag sen jag var sjuk" så vaknar man upp på tisdagen och är, jaaa, sjuk. lite ironiskt, eller hur?

jag läste precis ut en shopaholic säger ja, som är tredje boken i serien. är det bara jag eller gör boken en stressad? jag blir det, får typ panik när huvudpersonen Becky har så mycket problem och hon vet inte riktigt vad hon ska göra. och när hon går i affärerna och bara MÅSTE handla typ allt, och sen ångrar sig men ändå inte. panikpanikpanik. jag börjar tänka mig själv i sånna situationer. två ord bara: inte roligt!     


love

madde


Du glömde fråga mig

Hej. sitter i skolan och väntar på nästa lektion.
Slutar två idag tydligen, har ingen gympa vilket jag blev ganska glad för.
Så hoppas på att komma hem i hyfsad tid. Får se när det blir.


MAJA kan du svara mig på sms eller nåt ?
undrar när du slutar... okej. hej hade bra.


love you

 

ELIN


Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag


Hej. Tisdag kväll. Har idag röjt litegranna, fixat rummet och så. Nu ska träningen dra igång igen, även fastän halsen som var bra blivit sämre igen. Och allt går upp pch ner nu. Lördagen var jättetrevlig! Däremot blev kvällen en brant backe nedför. Söndagen började bra med förhoppning om att träffa en annan av de bästa. Men kom inte hem förrän vid 8, vilket förstörde det. Så söndagen blev en total flopp. Måndagen var helt okej, hade på mig conversen, vilket fick mig på bra humör. Och såklart så fick jag träffat adam som jag velat träffa dagen innan. Lika glad som vanligt och får en snabbt på glatt humör. Min vardagshjälte, helt klart. Nu när ni inte finns runt omkring att glädja mig känns det bra att ha en reserv. Fast, vill väl inte kalla adam för reserv? Men ah, ni förstår. Tisdagen var väl inte så händelserik, rätt kort. Men fick pratat med adam iaf. Resten av dagen ja, den skiter vi i. På fredag är jag iaf ledig. vilket är VÄLDIGT skönt!
Nä, nu ska jag sova.


det som inte fanns försvann


"Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det
"






get a life

tja no lifer (elin)
håller med dig. det är skamligt vad dåligt det är med uppdateringar. ahja. det är väl precis som du säger - de andra har väl gått & skaffat sig ett liv. kanske borde jag också gör det? försöka skaffa mig ett liv? hur tusan man nu gör det?
sitter i alla fall & tittar på dejting in the dark just nu... (nolifer,nolifer,nolifer) robert verkar vara  ganska en mysig kille. vet inte... får bara en känsla av det. de andra två verkar bara äckliga... jag vet inte...(maja för i helvete get a life...)
maja

i varje tanke äger du rum

en tisdag. dagen efter den omtalade måndan. Alltså blir detta dagen då "den bra början" egentligen ska äga rum. Tisdagen är inte lika ångestfylld som måndagen utan mer hoppfylld. Fast, okej.. kände mig inte speciellt hoppfylld i morse när jag vaknade efter en ganska dålig natt med orolig sömn och det är gråare än gråast ute. Det regnade dock inte förns jag började gå mot bussen, gud kunde du inte hålla dig lite längre för min skull?
nä gud har då inte varit på min sida det senaste det måste jag få lov att säga. Han sviker mig varje dag. Kanske för att jag inte är det minsta troende, eller för att jag säger orden "herre gud" alldeles för ofta.
Några funderingar denna dagen... hm nja. Hade kul efter skolan. Tjejerna samlades på bussen hem och satt och skrattade på bussen, kul. Och sen bestämde vi oss för att gå och ta en fika innan vi skilldes åt. Så det blev en bra eftermiddag. Nu ligger jag där emot i mitt enormt stökiga rum och är trött, sliten och allmänt nere. Får nog gå och ta mig något att äta och spela lite tv spel med robin innan jag.. städar/dushar/packar morgondagens skolväska (tre saker som inte kommer ske). ¨
ahja.  det var nog allt för mig. Maja, känns som du och jag är de ända överlevande på denna blogg. Men.. ah.. kanske är för att varken du eller jag har något liv-
HAJDÅSÅÅÅÅ
ELIN PELIN PÄRON PUNG

i'm going on a date

Hola! ¿cómo estás?
jag är grym på spanska jag vet.
.....sitter på förmiddagspasset nu.
är klar med det jag ska göra... & det jag inte är klar med har jag hemma... så sitter mest av tiden. roligaste jag vet.
annars då? joooooda. helt okej. ringde en kille till mig igår kväll & bjöd på dejt, sånt gillas. hahahahah. okej. det var bara en busringing. men ändå... kunde ju varit på riktigt... 
majken


love is in the air

tänkte ta mig lite tid & skriva några rader innan jag går & lägger mig i sängen & myser, till vad nu teven har att erbjuda.
är riktigt trött denna måndagskväll. men på något sätt ändå glad... eller jag tror i alla fall jag är glad? försöker för tillfället att hitta saker i livet som får mig att le. saker som får mig att tänka 'va fan går jag runt med mungiporna nere vid golvet för? le för tusan - livet är underbart!' 
k ä r l e k e n 
är ett sånt exempel. ett exempel som inte kan få mig annat än & le.

som idag när jag gick från skolan - till bussen så märkte jag något.... jag märkte att även fast det fortfarande ligger snödrivor på gatorna så är våren är här. våren är här och den har som alltid tagit med sig kärlekens vindar. kärlek ack, kärlek. människor på nilserikssonterminalen verkade alla vara drabbade av denna vackra sjukdom. det pussades, det kramades & alla sken av lycka. & så kommer jag där... en ensam flicka på 17 kalla vintrar, gående mitt genom den drabbade skaran av människor. i detta läge tycker jag att avundsjukan, borde slått mig som ett stort fett slag i magen... men det gjorde de inte. faktiskt inte. inte den här gången. jag börjar istället le. 
för en dag är det min tur. en dag kommer jag också sitta där på nilserikssonterminalen, jag & min andra hälft. vi kommer också sitta där en dag drabbade av kärlekens sjukdom & då kommer det vara människor som tittar på mig, precis som jag tittade på de andra idag, & tänka... det där vill jag också ha. det där hon har med honom vill jag också ha.

när jag forsatte gå genom terminalen höjde jag musiken ytterligare ett snäpp. glad musik sprudlade ut ur mina hörlurar och in i mina öran & spred sig som värme i min kropp. jag började le ännu mer. nu var det inte ett sånt där försiktigt leende. utan mer ett stort & lyckofyllt leende. ett sådan som smittar av sig. jag försökte leta efter singlar. jag ville sprida min glädje till dom. se dom i ögonen & försöka på det sättet berätta för dom att det kommer bli bra. våran tid kommer också.

våren är kärlekens tid. so let´s seize the day

majken


Ett litet teenyweenie dilemma

Vore verkligen jätteglad om någon hade en idé eller åsikt om en mobil de anser bra?
kollat på denna lite ett tag
8mp kamera.
pekskärm
tagentbord.
värkar inte det bra?
säg ngt .. plzzz
ELIIIN

LOVE is all about robin

hej. som ni förstår är det elin, eller ja haha.
Har gjort om bloggen i brist på någonting att sysselsätta mig med. Klagomål kan ni lämna till min sekreterare/assistent. tack.
haha skämt åt sido. Ångestmåndagen snart avklarad. Sitter i soffan bredvid älskling just nu. Han är mitt uppe i ett uppdrag på nya tvspelet. Snart ska jag också få vara med, (läs och förstöra för robin). Dagen i skolan har varit OK. Inte så ofta en måndag får det betyget ens. Åkte buss med Icka, maja , madde och lisa i morse. Vilket var en mycket bra start på min dag. Sen blev det att knö sig fram i en proppfull statsbuss sista biten till skolan. Väl i skolan gick allting som smort, eller vad man säger. Maja satt och väntade på oss när vi slutat och vi åkte tillsammans hem. ME LIKE, såå ja. det var min dag i stora drag. Ikväll är det saltön som jag tror jag kommer titta på faktiskt. Dock hatar robin det, så får se hur det blir. Tacka vet jag svtplay. bra uppfinning där.
För att just nu sitta här och känna mig allmänt äcklig med stor utväxt i håret och härlig mens värk måste jag säga att jag mår ganska bra idag. Inga direkta nergångar förutom några få som går att sudda bort ur minnet ganska lätt. Och det är ju skönt. bra för mig att kunna slappna av. mamma säger att jag lider av stress. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. eller, en sak vet jag .. att jag behöver våren. Solen, glädjen . då kanske den pigga elin visar sig åter igen. Man kan ju alltid hoppas eller hur.
Hörde ni om återträffen den 24 eller? låter inte det jätte super sjukt as kul eller... ååh. längtar redan. Men tror det kommer bli sådär sorligt. Man kommer minnas den underbara tiden alla hade tillsammans. Man kommer få en liten glimt av hur underbart allting var förut. Så kommer man ligga och gråta på kvällen för att man kom på hur mycket man verkligen saknar allting. Det gammla, det goda, det underbara högstadiet. är ärlig, trodde aldrig jag skulle säga det. Men det var tiden i mitt liv. Var jag känner nu. I alla fall sista terminen i nian. jag och robin levde livet tillsammans i skolan. Jag hade alla er vid mig . alla underbara vänner och lärare som kämpade för att få skolan att gå runt. Vilken tid inte sant? nä nu måste jag sluta prata om det innan jag.. går under jorden.
En till sak man skulle kunna ta upp är hur dålig New Moon var. asså, måste ju börja med att erkänna att jag grät 99 % av filmen, så den berörde ju mig. Eller så var jag bara väldigt känslomässig under den tiden. Men jag är besviken måste jag säga. Den var, vet inte.. förstod inte riktigt själva vitsen med den kändes det som. Och hatar Jacob. vidrig.
En sista grej innan jag drar, ni har säkert redan tröttnat att läsa vid detta taget men vill bara påpeka en sak. Robin är det absolut bästa jag någonsin varit med om. han är allt, helt underbar och fantisktisk och tror inte det finns någon lyckliga människa på jorden än mig. Allt han gör för mig, allt han säger, hur han ser ut när han äter, när han sover och när han funderar. Älskar allt. Hur han väcker mig när han pratar i sömnen och blir arg när jag äter chips med öppen mun. Hur han ler. Det är nog bäst av allt. Hur han ler. MAKE ME SMILE BOY, YOU MAKE ME SMILE.
OVER AND OUT
love and peace.
ELINNNN

proppmätt

nämen hallå ni! jag hade tänkt att sitta här och skriva: gud vilken underbar dag! men jaa, den VA det, nu är det grått och trist igen. men men, hahaa, man njöt så länge det vara.
annars är det super. kom hem från jobbet för några timmar sen, gick bra och var allt skoj att vara där idag. kunderna är fortfarande få, men det går. gött att det är trevligt folk iaf, ;)

det är pappsens fördelsedag idag också, grattis till honom! i love you daddy
så nu är man proppmätt efter en god middag och tårta till efterrätt. mums!

love
madde


AGRHHHHHH##@sakaka122

är så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
tårarna sprutar & ilskan har suttit sig som en huvudvärk som får mig att vilja slå huvudet i bordet.
vad gör man när man är så här arg? hur får man bort ilskan? vill skrika. vill kasta saker. vill sparkas - vill slåss.
vad fan är felt med mig. orkar inte mera.
guess who?
jo. ganska lätt. maja


hundvakt

ungefär så här ser lilla Zorro ut, det är dock inte han på bildennn.
ELIN

kebabpizza zlemovi... ah vad det nu var

hej. febrig och go. vilken dag. orkar inte prata om det så mkt.
är denna blogg bortglömd för dagen? ellerrr....
elin
ps. ätit kebabpizza för pappa stod för maten idag

GOD MORGON

hej på er. sitter iklädd pymas och klockan är runt halv åtta. Ska göra mig iordning alldeles strax.
Maja ditt as, nu ska du inte klaga mer. själv får man slita, slutar fem idag och fyra i morgon. jävla skit.
På fredag blir det nog kanske bowling med kusinerna och på lördag passa hund och ev stan med familjen, på söndag passa hund och kolla på fotboll. Så tror det blir en bra och lugn helg. Måste bara kämpa i två dagar nu. två långa jobbiga dagar. Dock ska jag ha bild i ca två och en halv timma idag. Så, det kommer nog inte bli så fruktansvärt jobbigt.
Ni får ha en bra dag. Puss
ELIN

penispenispenis

tjenispenis.(jag är mogen)
det är maja alin som sitter vid tangenterna denna afton.
dagen har varit jobbig men helt okej. har varit på aspen & jobbat med sandra l. vi slet som galningar & omkring halv två tiden var vi klara. så det blev att fira en stor hawaiipizza. mumma. --
nu sitter jag i min säng iklädd pjamas. ska lägga mig & plugga inför debatten imorgon. är redigt nervös redan nu. hur tuuuuusan ska detta gå? aja. slutar efter den... det vill säga 10. så ska nog bli min dragkraft. & på fredagen är jag ledig. hihi.... å sen apu i två veckor....å sen lov.... hahah..... UNDERBART!
maja

FAIL FAIL more fail..

godmorgon töser mina. hur är läget? hoppas det är mycket bra med er i alla fall!

Med mig är det, inte så skoj.. hela morgonen sprang jag runt hemma och letade efter borttappade grejer, inget ville mig väl i morse. Förutom robin älskling som hjälpte mig så gott han kunde. När jag väl fått ihop allting och är sen ut till vägen där jag blir uppplockad rusar jag i alla fall ut genom ytterdörren och halkar på infarten till vårat hus. Landar på ryggen och jacka fastnar i rosenbusken. Alla böcker trillar ut ur påsen där jag hade dom och mina kläder i pisseblöta. Då mina kära vänner, ville jag bara dö. Vill bara gråta.  Mamma kom och lyfte upp mig. Jag fick packa om alllting och byta kläder. Jag visste att om morgonen blev dålig så kommer hela dagen bli kass.. då pussade robin mig i pannan och sa- så, nu blir din dag bra älskling.

Sånt får mig att vilja leva igen. Min älskling. älskar honom över allt annat.

I alla fall. så klarade ja vägen till skolan bra, lever än och har inga skador. Dock ser jag ju inte fram emot gympan idag. Blir nog säkert så att jag ramlar och slår ihjäl mig.

 

Okej, det var typ allt. I helgen är jag hundvakt. JIPPIIIIIIII!    längtar så tills den lille lurviga busen kommer hit. Men det blir ju på fredag. så får hålla ut.

TING

ELIN,   (robins) 


musicmusicmusic

ny favoriter.
pärlor - carolina wallin pérez (gammal kent låt)
dom hade mycket att säga - andreas grega
laugh 'n' a1/2 - d-a-d
caligula - hästpojken
njuuuuuuut.
maja


JOBB(igt)

sitter med tandborsten i högsta hugg.
ska ta bussen kvart i sju & sedan åka vidare till pappas jobb. idag ska det kännas in pengar... fast inte till mig själv... utan till någon särskola i estland... känns lite sådär faktiskt. nåväl. skadar väl inte med en god gärning.
nä nu ska jag fixa i ordning det sista. hoppas ni får en bra dag.
ciao.
majamajamaja


fnissattack!


Låter bra det maja. :) haha. Själv så har jag fått ett flertal fnissattacker idag. :) haha. 08sps och 08spi har fn-rollspel just nu på skolan och jaa... hahhaha, adam såg väldigt rolig ut. haha :D herremingud va jag fnissa. haha. Såg honom typ 3 gånger och fnissade säkert i 5 min efter varje gång. :) haha, men inte på ett taskigt sätt. haha, han var jätte gullig i sin oufit. :) haha, han var en indie. :) om man säger så? hah :) Dagen var iaf helt okej, däremot så skulle jag nog inte tatt på mig legginsen ännu. :) imorn blir det lite lugnare bara mina gröna converse :P haha :)
Nu ska jag skriva klart min lilla läxa om nässeldjur.

Ha det bra!
/sandra

good day

dagen har varit jätte bra. överreagerade igår, men tror jag behövde det. det fick mig att tänka om lite...
skolan idag gick i alla fall riktigt bra & efter skolan träffade jag olof en stund innan han skulle träffa emelie. vi gick runt lite i göteborg (samma väg som jag & sandra gick för någon vecka sedan) bara gick & pratade. trevligt trevligt. är i alla fall nöjd med tisdagen. hoppas allt är bra med er.
maja - i love you guys


hmm....

Min syster fick ta kort på mig.. och ja, hon är väl inte bäst på det direkt. :S Iaf så lyckades hon väl få till så man såg lite iaf. :) haha, lägg märke till vilken stor rumpa man får i mina nya byxor. fast, iof så betyder det att jag vanligtvis har det, och det var ingen nyhet. -.- jaja, jag gillar legginsen iaf! :D hhahaa :D Och conversen, de röda.. :) dom gröna är gamla. :P men ska nog börja använda dom :) japp! :)

Have a nice life! :) haha, nejdå. Men syns till helgen ni som ska med då! :) Ska bli GRYMT kul! <3
/sandra

oj oj oj


Herremingud va jag har shoppat :O Mitt nya favoritord. :) haha. Men ska börja att berätta om min dag istället. :) Började vid 10 med matte. På lektionen får man tidigt sms av maja så lektion går åt att sms:a litegranna med henne om hur hon mådde. Såklart så satt man där och började gråta typ. haha, fastän vi sitter rätt kors och tvärs så såg inte någon det. :) tur det iaf. Som sagt så har jag väldigt lätt för att börja gråta. :P haha. Sen var det lunch, fick lite sällskap av Adam. Alltid lika trevligt. :) Sen var det dags för engelska och filmen Almost famous och sen svenska.. :) träävligt. När vi hade slutat pratade jag med Josefine litegranna som väntade på sin pappa. Efter det tog jag & syrran bussen till göteborg, där det har shoppats vilt! ah du. De flesta sakerna har jag redan lagt upp, men kan ta det igen :) Orkar inte ta kort. :/ eller kanske. men de kommer inte upp nu.. :) haha.

Ha det bra!

/sandra

P.s älskar er tjejer. ni är mina systrar. <3

dagen min

japp, måndag igen. alla är dom sig lika haha.
jag och lisa skippa både att vara tränare för friidrottsgruppen idag (tackar bark för att han hoppa in) och våran egna träning, allt det för fysiken. ganska hemskt va? hahaa. men så äre ibland, plugg går först. synd att det inte va något man brann för.

sitter iaf här, i mitt rum, i min säng, och pluggar fysik. provet är imorgon och jag börjar änna bli orolig, inte bra. wish me good luck.

dagens bästa: solen, blå himmel, vännerna, underbara familjen!

love
madde

måndags ångesten kryper sig på..

Hej kära vänner. Elin här.
Sitter hemma i soffan och blegar på förkväll. Snart ska väl fysikboken fram. Har ju prov i morgon.   D Ö D A M I G. så känns det ungefär. Måndagar är alltid lika hemska, man är stressad över veckan. Och ångrar att man inte gjort något i helgen, man märker hur mycket man ligger efter ah hemskhetens dag helt enkelt. Dock har jag överlevt denna måndagen ganska bra.
Och tjejer,  jag hade sjukt mysigt igår hemma hos svärfar, så nu släppte den klumpen från mitt bröst.
Nä nu ska jag ta tag i ... livet.. TJING
visst e man snögg, jotack!

ooooooo

folk är så jävla otacksamma att jag bara vill spy.
tack för mig.
maja

fucking monday

inte min favorit dag idag, måndag. åkte till skolan men vände snabbt med tårar i ögonen.
allt känns bara så fel. jag tvingas vara på ställen där jag inte hör hemma.
kanske måste man anpassa sig. men är för svag för det... just nu.
vill bara ha sommar, lyssna på musik & må bra.
maja

god morgon

Hej allesammans. :) Blir ett kort inlägg nu för ska gå till bussen snart och kom på att jag har platt tången på värmning. :S hehhe. :) Efter skolan ska jag nog med syrran till gbg.. :) Men ha en bra dag! :)

/sandra


yesterday

Tjena allihopa! Hahaa.
Igår va det dags för kalas, syrran Becca och sysslingen Elise fyllde år. 15 och 10 blev dom. Hela släkten samlades- mysmys. Det va goood mat till middag och en smarrig tårta till efterrätt.
Efter käket va det bestod kvällen av massa prat och skratt och lite gh. Hahaa.

Just min familj blev kvar lite längre sen, efterom vi stod för hälften av kalaset, så då kröp vi ner i soffan för att se finalen av melodifestivalen- kan väl inte påstå att vi va så nöjda me vinnaren, hehee.

det va allt för mig denna gången
love
madde

                   

                                                            Elise & Becca


                    

                                       alva                                        hanna 
                                     madde                                       julia


mot sommar 2010

Sommaren är påväg och efter att jag inte kunnat träna på tre veckor så känner jag att jag får ta åt drastiska åtgärde för att få till beach 2010 looken. Imorgon börjar träningen igen men jag ska inte äta något onyttigt alls. Vet inte hur detta ska gå, men har gjort det förut. Så det ska nog inte vara något problem. :) Känner att det behövs för att stärka självförtroendet. Känns som jag är i en såndär uppblåst sumobrottningsdräkt just nu, vilket inte är bra. :) hahaha. Så nu ska det bli hårda puckar!

/sandra


dagens planer

Idag blir det att åka och hälsa på hos Farmor & Farfar. :) Det ska blir kul, va ett tag sen jag såg dem senast. Var lite tråkigt att jag kom så sent i fredags till Icka men jag vill inte längre be min mamma och köra mig. Vet inte varför. Jag vill helt enkelt inte vara till problem. Så därför blev det att ta först tåg, sen vänta 25 min och sedan ta bussen till edet. Kanske inte det roligaste, men jajaj. Kom fram iaf. :) Nu är jag som sagt hos pappa. Jag vill iväg och handla vårkläder. :) Härligt det ska bli med vår och lite mer värme. :) Ikväll hoppas jag på att hinna träffa favorit-adam :) hahha. Men får se om jag hinner det för klockan hinner kanske bli rätt mycket innan jag väl är i Std. :)

Ha en bra dag!
/sandra

+ haha, jag visste att du skulle klaga på färgen maja, men tänk kärlek. :) Då blir det bättre :P hhahaa. Nä men vet att du tycker att rött är helt okej bara att inte du gillar att ha på dig det... Tror jag? haha :) Men tack för att ni gillade det. :)

grow up, please

så fort någonting går fel. vänds hela dagen upp & ner.
jag fick inte titta mer på berg flyttar in & där med kändes det som hela dagen förstördes. nu vill jag bara grina istället.
hej jag heter maja alin & är fem år! när fan ska jag växa upp?
majaaaaaa


good morning

godmorgon godmorgon
sitter & tittar på berg flyttar in (repris från 2009). det är nog det mysigaste pogramet jag vet. idag lyser solen lika mycket som igår... underbart! tänker dock inte gå ut idag... eller har inga planer på det i alla fall. städning, plugg & allt annat tråkigt står på schemat. en riktig pjamas dag kommer det bli.
men till det jag egentligen skulle skriva.
Bloggen ser jätte bra ut tjejer, även fast den innehåller lite rött.
& lycka till idag elin. bara att komma till mig om något går fel. haha nej kommer bli toppen.
ha en bra dag allesamman.
eran maja


ELIN

problemet löst, visst är ja duktig !

Godmorgon

Hej kära vänner!
klockan är typ åtta och jag är ändå uppe, är lite nervös inför ikväll då jag förmodligen ska träffa min svärfar med familj, men det blir nog bra. Saknar robin jätte mycket. Han ska komma hit nu på morgonen tror jag, och jag längtar efter honom.
Sandra det blev jätte bra med headerna. Förrutom att menyn hamnade längst ner. Vet inte riktigt vad det kan bero på? ngn som vet? vi kanske får förminksa headern lite elelr nåt?
ha en bra söndag, och önska mig lycka till!
tjing
ELLIIINNNN

hihih, förlåt.


Som ni märker så gillar jag rött. hehe. Vilket maja inte alls gillar. Men ändrade ändå. :) fööörlåt. Ni får ändra tillbaka självklart. :) ville bara göra något för hade lite tråkigt... Och tyckte vi behövde lite färg.. :) Och förlåt elin som fixat den andra. Fick inte ändrat mer nu, så därför blev det som det blev.. Men kunde inte ändra texten på rubriken för då blev det inte rött typ.. :S och kan inte testa nu igen för kan typ inte öppna bloggen i ett ny flik, så det blir lite jobbigt då. :S :) Men iaf.

Jaja, nu ska jag nog sova! :)
/sandra


It's only you I think about.


Sitter och lyssnar på salem nu på spotify...  :) Älskar låten It's only you (part II)--- :) den är fin. :) Alla hans lugna låtar får en att komma in i ett lugn. Man blir helt avslappnad och allt känns bra typ :)
Några andra favoriter är---

-Astonaut
-This is who I am
-It's true
-Good song

De vanliga alltså. :)

Är ändå inte jätte besviken över att Anna vann. Hade förstått det redan innan. Men jaja. :) Men blev glad över att få se salem iaf, och även alexander & även björn på ett hörn. :) hahha. :) de kallar jag bra final. Fast om de bara hade vart dem hade det vart hundra gånger bättre! :)

Iaf så är jag sugen på nya skor. haha :)






Vet inte om jag vill ha den gamla eller nya modellen på conversen. :) haha. Och sen så gillar jag rött. :) hhaha. Så därför kom väskan med också. hehe. :) hahah.

God jul tänkte jag.. hahha. God natt*! :)

lördag

GODKVÄLL.
ja ni. jag har haft en mycket trevlig kväll. sushi, godis & melodifestivalen med familjen = mkt trevligt.
vinnaren var helt okej. men hade hellre sett salem vinna, men men...
just nu sitter jag & tar det lugnt. lyssnar på låtar från artister/grupper som ska medverka på putte i parken. är grymt sugen på att åka... men vet inte hur det kommer bli... buhu...  Hoffmaestro & Chra, Billie the vision & the dancers, Melissa Horn, The Sounds m.fl. låter inte helt fel i mina öron. jag vill. jag vill. jag vill.
maja

this is my HELL my friend

tjenis penis.
seriöst.. Anna? really sweden?  ja SKÄÄÄMS.
Hon är kass,  över känslosam...
jag älskar Salem
jag älskar Erik
Jag älskar Andreas
varför är gud aldrig på min sida? snälla sig mig... varför..
nä sätter på en film nu, försöker förtränga detta pinsamma missöde.
ELIN

hos pappa.


Nu sitter jag hos pappa. :) Märkte att h&m hade en massa nya kläder pga av en kollektion. :) mycket bra enligt mig. :) hahha. Bara därför så kommer det komma ett inlägg med massssaaa kläder nu. :) Enjoy! Och förlåt för att jag inte skrivit. :(



Den här tröjan ovanför har jag redan provat. :) Ville köpa, men har typ en likadan. :( den är jääätttego :)











The end. Over and out. /sandra


ELIN har tråkigt

Jag har: 
(x) snott den här listan från nån
( ) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr 
( ) varit full 
( ) hånglat med någon av samma kön 
(x) varit kär
( ) blivit dumpad 
( ) dumpat någon 
( ) fått sparken
( ) rymt hemifrån 
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak 
( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling 
( ) gått på en blinddejt 
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat 
( ) legat med en medarbetare 
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko 
(x) flygit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi 
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande 
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu 
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi 
(x) gjort en snöängel 
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott 
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd 
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde 
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam 
(x) somnat i skolan/på jobbet 
( ) använt ett falskt id 
(x) tittat på en solnedgång 
( ) varit med i en jordbävning 
( ) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp 
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt 
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse 
(x) varit på andra sidan landet 
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare 
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort 
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten 
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand 
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
(x) haft sex
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) pussat på en spegel 
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon 
(x) limmat fast min hand i något 
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk 
( ) varit en cheerleader 
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft 
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten 
(x) inte duschat på en vecka 
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd 
(x) haft en träkoja 
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger 
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på 
( ) blivit tillsagd av en främling att du är het 
( ) fångat en fisk och sen ätit den 
(x) fångat en fjäril 
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
( ) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken 
( ) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
( ) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat 
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk 
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
( ) vaknat upp och inte kommit ihåg vad jag gjorde kvällen innan
ELINELIN

HEJ HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ

goodmorning sunshines.
allt bra med bra er? hoppas så!
jag känner mig i alla fall förvånandsvärt glad idag.
solen skiner & jag vill bara ut & njuta av den.
är gryyymt sugen på att cykla. kanske ta en trip till hjärtum?
ni får ha en underbar lördag. det ska jag ha.
i kväll hoppas jag på sushi!
maja

goodmorning saturday

hej och god morgon!
ligger i sängen nu, orkar inte gå upp så startade gårdagens avsnitt av solsidan.
När ja kollat klart på det blire nog lite frukost.
Dagens planer för min del
- plugg
- springa
- städa
- melodifestival final.
Hade gött haj
ELIN

FREDAG!

älskadeälskadeälskade fredag,  nu är det helg!
ochn denna fredagen kommer bli grym. en heldag tillsammans med mina flickor. slutar snart nu, bara matte kvar, sen blir det stan och sen myskväll. underbart!

nä, nu får jag sätta igång med plugget-  matte matte matt ush.

love
madde

Hälsning till alla dagens sura männsikor













ELIN


fredags mys, om det så är det sista jag gör!

Tjing, tjao Hola!

Elin här. Sitter på teknik lektion, kollar på ngn underlig film om färger på 70 talet. Slutar tidigt idag, runt tolv tiden. Då drar vi till stan och shoppar lite, ja madde maja & Lisa. Sen åker vi hem till Icka för lite tjejkväll. Detta blir nog en bra dag. Känner mig i alla fall hyfsat glad idag. Har en bra känsla som jag hoppas ska stanna kvar. Drömde ett tusental olika drömmar i natt så var helt utmattad när jag vaknade, dock känner jag mig ganska pigg idag vilket känns skönt.

Sandra dyker du upp ikväll? miss you as hell!

ahja. det var nog allt för nu, hajdåså


du och jag - tillslut

Det här vet du inte om
Men jag väntar på dig
Någon gång måste du bli själv
Och jag väntar på dig
Jag vidar tiden och det kommer ta tid
Jag har inte sagt något än
Men jag väntar, väntar

Du är inte så fin
Men det är nåt med dig
Som att komma hem
Första gången ja, du sa hej
Det är så logisk alla fattar utom du
Du har inte en aning
Att jag tänker på dig precis just nu

Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv

Hon har ett falskt leende
Jag har sett det
Hur har du undgått det alla de här åren
Och jag har sett dina pupiller växer
När du är med mig
Du vet inte om det än
Det kommer att bli du och jag
Tillslut

Någon gång måste du bli själv
veckans tankar, symboliseras med säkerts låt, någon gång måste du blir själv.
majamajamaja

du och jag - tillslut


Någon gång måste du bli själv
Och jag väntar på dig
Jag bidar tiden och det kommer ta tid
Jag har inte sagt något än
Men jag väntar, väntar

Du är inte så fin
Men det är nåt med dig
Som att komma hem
Första gången ja, du sa hej
Det är så logiskt alla fattar utom du
Du har inte en aning
Att jag tänker på dig precis just nu

Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv

Hon har ett falskt leende
Jag har sett det
Hur har du undgått det alla de här åren
Och jag har sett dina pupiller växer
När du är med mig
Du vet inte om det än
Det kommer att bli du och jag
Tillslut

Någon gång måste du bli själv
majamajamaja 


friday i'm in love

godmorgon fredag.
sitter på grafisk design lektionen & hoppas på att det inte blir någon lektion... läraren har inte kommit ännu, så hoppet finns fortfarande.
efter skolan idag ska jag åka till ale & hälsa på flickorna, saknar dom som tusan. & sedan blir det mys hemma hos angelica. denna dagen kan bara inte gå fel. den får inte gå fel...
maja

uppdatering. läraren var här *djup suck*

upp&ner/ner&upp

sorry to bother again. men en blogg är till för att skriva i, right?
behöver skriva av mig lite... igen! det har blivit min nya grej, att skriva så fort något känns bra eller dåligt.  skriva för att få ner tankarna, försöka sortera dem på något sätt. hm..anyway.
känner mig ganska tom just nu. kan varken skratta eller gråta. munnen är samlad till ett raktsträck och tankarna i huvudet avbryter varandra, så det är omöjligt att lyssna på.  denna veckan har verkligen varit en katastrof. helt upp och ner. små saker gör mig glad men lika fort som den underbara känslan hunnit nå min kropp, blås den iväg igen som med vinden.
vet inte vad jag vill. vet bara vad jag inte vill...
majabaja

försökt att hitta spår som leder rätt ♥

såklart, såklart förstördes känslan. tror att gud har något emot mig. kan dock inte förstå mig på vad jag kan ha gjort... men tydligen förtjänar jag inte glädje. inte denna veckan i alla fall. nu längtar jag tills imorgon. hoppas en heldag med goa vänner kan få mig på andra tankar.
m a j a

ps

okej. jag har tråkigt. orkar inte städa.
nu sa ja det . hej
ELIN

Gött för dig Maja

Tjabba!
jag känner inte riktigt att jag är så glad för stunden. Mamma tjötar på mig att jag ska gå ut, men börjar bli hungrig igen så ska nog gå och käka och sen ta en promenad. Måste städa mitt rum, och göra övningsprovet i fysik.. och måla listerna åt pappa.
OBOY, help me
elin

glad glad glad

tja. haha beroende av att skriva. beroende av att få ut mina känslor i ord... 
känner mig glad nu. just för stunden. sitter & ler för mig själv, skrattar i smyg.
gillar känslan i min kropp. haha. förstör inte denna känslan nu för mig. okej. snälla.
nä nu ska jag gå till bamba & få lite mat i magen. 
batman

btw. gillar desginen bättre nu elin. taaaaaaaaaaaaack.

blame me

elin


Tjafan.
Sitter hemma i sängen, stannade hemma från plugget idag på grund av huvudvärk. Låter mesigt ja vet, men orkade verkligen inte gå om jag ska vara ärlig. Har gjort om bloggen. Asså ni får greja med den hur mycket ni vill. Jag hade vara tråkigt. Ändra tillbaka om ni vill, hihi. Tänkte vi behövde lite nytt. Inte för att detta blev finare. ... men ahaj, orkar inte tjöta mer. Ska lägga mig vid tvn och göra fysik nu. Haj
ps. tycker det är väldigt dålig uppdatering faktiskt. Lisa? har du glömt av denna bloggen eller? haha
tjing

surkärringen?

jag vill be om ursäkt för mitt tempramet de senaste dagarna.
inget roligt & läsa blogginlägg om hur dåligt allt är och bla bla bla, jag vet.
men var tvungen att få ut min ilska på något sätt & tycker skriva fungerar ganska bra.
har funderat, borde kanske byta mitt alias batman till surkärringen... känns som det passa bättre för tillfället.
nä skämt å sido. blir nog bättre snart. behöver bara reda ut lite saker i livet, så är det bara att köra på sen.
b a t m a n - s u r k ä r r i n g e n

Förlåt käraste vänner <3

hej. skäms lite över att skriva nu, när det var så länge sedan jag vistades här sist. Men min data har faktiskt varit virus drabbad och gått igenom en lång make over, demolision... typ. Så nu ska jag försöka vara lite back on track tror jag. inte just nu dock. För orkar inte skriva, hahha.
mumfie

helvete

måste bara säga att min skola s u g e r !
hey happy face. oja.
tydligen så var inte text a & natur b så populär & kommer därmed inte att ens starta.
helvete.
kosdkoslkskld.
batman

så här kul har jag

JOHANNA EN HELT VANLIG GRAF LEKTION.

- asså det känns serriöst som att jag har ett sandpapper i halsen.

- hallå! du kan inte skriva!

- hahahahahahahahahahhaahhaahaahahah

*skakar på huvudet*

*tittar på mig... väldigt konstigt*

- asså herregud maja

- hahahahahhaha

*skrattar ihjäl sig....eller ngt*

- jag är trött

- elllller någt

*djup suck*

- nä nu ska jag åter gå till... väldigt..... vackra saker...

- asså jag gillarT

- med stort T också!

*dreglar framför datan. tokio hotel*

- hahahah

- KOlla!

- haallåååååååå.

*AS ARG* - NUUU MISSA JAG DET VIKTIGASTE BARA PÅ GRUND AV DIG!!! 

(åter går till youtube där tokio hotel visas & börjar stor le & skratta.... den människan är ju inte klooooook. ser ut som hon vunnit på lotto.,.. typ en miljon.... åååååå :D det hade varit underbart.... Detta är tråkigt.) lalalala

gått ungefär en kvart.... & hon har inte sagt någoting. va är det här!!.......vill skrika på henne... men tror hon blir arg då... är rädd för henne.... hehehe.

nu börjar hon facebooka... men är fortfarande tyst.

nu så la hon märke till mig! lyckan är gjord!

- lyckan är gjord

hon och ler mot mig. TÄNKTE VI PRECIS SAMMA SAK, SAMTIDIGT? detta är sjukt.

batman


i en drömvärld


Måste bara börja med att säga att jag är verkligen ledsen för att jag inte har uppdaterat det senaste. Internet funkar fortfarande inget vidare här hemma, så har inte kunnat skriva ett inlägg. Förlåt Förlåt. Vågar inte skriva om mina känslor här, även fastän jag kanske hade tyckt att det var lite skönt att få skriva av sig. Det finns nämligen en stor risk att folk läser detta, mer än ni. Och det vill jag inte.

Kan berätta att jag har börjat måla lite mer på mina skor nu och att jag längar till sommaren och våren. Härligt med sol och värme, färg och ljus! :) Nya kläder står högt på listan, men vet inte riktigt om pengarna finns till det just nu. Får spara lite. :) Är väldigt sur att jag inte kan träna nu. :( Blir ingen idrott imorgon heller. Att inte förkylningen bara kan avta så jag kan komma igång med min dagliga träning. :) haha. Två veckors vila ville jag inte ha! :(

Just nu tittar jag på mästarnas mästare men snart är det dags för desperate housewives. Får skynda mig att skriva klart nu så jag hinner lägga ut det innan det börjar. :) haha. Just ja, skulle ju skynda mig. Börjar nämligen göra annat eller titta på tv:n. Skulle vilja skriva av mig lite. Men nu säger jag hej då! :)

/madicken

fuck

min dag var bra. nu kan den dra åt helvete.
kul att ni uppdaterar föresten.
batman

remember I love you too

jaha då var måndagen är slut.... eller snart. har bara varit hemma idag, nackspärr & vollyboll går inte riktigt ihop, vad jag har hört i alla fall.
vet inte riktigt hur jag mår. upp & ner skulle jag säga - verkligen. ni läste(såg kanske jag ska säga, tror inte ni orkade läsa) mitt inlägg innan. så rörigt är det i mitt huvud. har dock fått en bekräftelse idag om att jag är viktig & det känns bra. riktigt bra. ska försöka somna  nu med ett leende på läpparna. för egentligen? även fast inte allt(praktiskt taget inget) i mitt liv går som jag vill. så har jag vänner i massor & alla är helt jävla underbara!
BATMAN

jag önska jag var en sån om inte tänker alls

ligger i min säng och tänker.
vet inte riktigt på vad... eller varför jag ens överhuvudtaget tänker... men tyvärr, tyvärr så gör jag det.
jag önska jag var en sån som inte tänker alls. varför kan man inte bara leva? följa hjärtat & inte tänka hundraelva gånger innan man tar ett ynka steg? hatar att så fort något antingen känns bra eller dåligt, sätter man sig ner... & funderar på alla möjliga frågor runt omkring. är det något som känns bra, brukar man ofta snabbt med hjälp av onödiga frågor omvandla de till något dåligt och är det något som känns dåligt från början så... blir det bara ännu sämre ju mer man grubblar.
Onödiga tankar är en utav orsakerna till att jag nu för tiden har svårt att konsentera mig i skolan. tankemaskinen är full av massa töntigt trams, så formeln över hur man räknar ut arean på en kon, får tyvärr inte plats.  
förlåt om jag tråkar ut er alla nu... men behöver skriva av mig. verkligen. jag vet inte hur ni är egentligen. om ni är som mig, en person som tänker.... way to much. in that case WELCOME TO THE FUCKING CLUB. hm. jepp.... jag fortsätter.
jag önska bara att jag följde mitt hjärta. lät de tala istället för min hjärna. hjärnan tänker bara på det praktiska & att se till att allt praktiskt fungerar är inte alltid det bästa för en. hjärtats huvudsyfte är däremot att visa den rätt vägen.. det låter mer lovande.
.........jag ska försöka känna efter mer nu. inte tänka så mycket utan känna efter hur det känns. känns det bra. är det bra. ett motot som jag i princip glömt bort.
anledningen till att man inte lyssnar på hjärtat, tror jag är, att man är rädd att bli sårad, öppna sig för världen. man rädd för att bli avslöjad... och istället för att då följa sitt hjärta tänker man efter. hm... hur ska jag göra? hur ska jag göra för att inte bli sårad? skit i det. lev för stunden. blir du sårad... okej hemkt. men du kommer komma över det. du har underbara vänner & jag tror att även fast det gått dåligt, så tror jag att om du väl följt ditt hjärta så kommer du inte ångra det.
hm. ah.
BATMAN


min söndag


Jag har en ursäkt för varför jag inte skrev igår. Internet hemma dampar nämligen så vi hade inget internet. hehe, kan vara mitt fel. :S Igår va jag iaf på bio med adam på kvällen. Vilket var väldigt trevligt. Vi såg Alice i Underlandet. Den var väl bra. :) haha, har ju inte sett hela filmen tidigare, så visste inte riktigt vad som skulle hända. :) När jag kom hem iaf så fick man titta på ledtråden till skattjakten hundra gånger om tills samuel och andreas klurade ut det, duktigt av dom, men har tyvärr ändå inte kommit någon vart. Och nu kom jag på hur man ska göra. jippi till mig. :) Ska väl egentligen skriva på svenskan, men orkar inte :)

Ha det bra!
/madicken


våren påväg?

är det inte en underbar dag? hahaaa. det tycker jag, det känns som solen är här för att stanna nu, YES! ^^
jag kom precis hem efter att ha övningskör en sväng, det gick faktiskt riktigt bra med tanken på att det var andra gången jag va ute på vägen. det blev lite små strulligt då och då, men hör inte det till? eller?

jaa ni, jag har inte så mycket mer och säga just nu, får la dra igång med lite plugg. (suck)
vill bara tacka för en härlig kväll igår och hoppas att alla andra också hade det super! ;D

love

BAMBIE


filmkväll


Mamma och Christer är på någon fest så då är vi "barn" hemma själva. haha, det blev först lite tv och sen bortspolad! jiippp! var väldigt längesedan jag såg den. :) så det var riktigt roligt. Hahaha! :D  Blev en helt okej kväll hemma ändå. Får se vad som händer imorgon. Hoppas på att få träffa adam. men får se. Vill få gjort något iaf. :) Just nu är mitt stora feta grekiska bröllop på i bakgrunden. :) haha, den är rolig. Haha :)

Nä. nu ska jag inte babbla på mer.
/madicken :)


vändning

Ah, var bara tvungen förut att ändra dagen så att den blev lite bra iaf. Bestämde mig därför för att baka, gjorde 58st muffins. så nu finns det en massa muffins i frysen! :) hahah . :) Storbak alltså. Innehållet i dem var väldigt mycket. :S hehe. Gjorde tre olika sorter. :)

Den första:
- Kakao och chokladbitar

Den andra:
- Kardemumma, hasselnötter, mandelmassa och hallon

Den tredje:
- Blåbär, hallon och mandelmassa

Haha. :) jaaa. dom blev väl rätt bra.. Kanske lite torra, iaf chokladen.. men jaja!  :)






/madicken

och så blev man glad...




Måste bara säga detta, en gång för alla. Adam är bäst, och jag kan lova att alla håller med mig. Haha. Finns det någon mer snällare, gladare person? Jag kan inte förstå hur man alltid kan vara på så bra humör :O haha. :) Detta är alltså en hyllning till adam, hoppas bara att han läser detta nu! :D hahaha. eller, det vet han redan. :) så alla som läser detta och håller med kan väl kommentera? :)

KRAM
/madicken


blank


Kom inte på någon rubrik, så därför blev det som det blev :) haha. Känner inte för att skriva idag. Men det verkar flyta på nu, så får se hur mycket det blir. Iaf så vaknade jag typ klockan åtta imorses och då gick jag upp. Förkylningen har blivit värre, vilket inte är speciellt bra. Har lite olika teorier på varför. Iaf så var ju jag och majsisen i göteborg igår, gjorde stan vetti. Nä men vi gick typ och tittade på lägenhetshus? haha, har printat lite gatuvyer, eftersom ingen av oss hade med sig kamera. :) Och maja, fängelset var typ bara en massa småföretag typ? tror gallret var till för att barnen inte ska ramla ner från lekplatsen... :) hahhaa.


Vi kämpade oss upp för de här trapporna. hahahaa... herrregud!


Det här tegelhuset såg typ konstigt ut, häftigt men såg inte ut som riktig tegel. :S


Jag och maja drömmer om lägenhet i göteborg... fast tittar typ mest på hur stora fönstren, fina portarna är och utseendet på husen. hahaaha


Skulle vi köpa det här eller? Våran affärsidé lät väldigt bra.


haha, den här dagen var de flesta med på. Har ingen aning om vad vi gjorde? men denna kurvan var hemsk! Kommer ni ihåg? Vi satt och åt på muren medan gnisslande spårvagnar körde förbi. Tortyr.

- Skriver först klar detta inlägget nu. Började skriva det imorses men blev inte färdigt gjort. Orkar inte läsa igenom vad jag har skrivit, så därför kanske det låter lite dumt :) jjajaa.

/madicken

lördag kl. 17.02

det är lördag, en fin och härlig lördag! det gillar vi.
har inga större planer för dagen, bara slappa och sen blir det att ta den där tjejkvällen som skulle bli av igår IDAG! ;) hoppas den planen håller i sig. hahaaa. vill man sitta hemma en lördagkväll, nejnej.

Min dag hittills då:
- rensat garderoben lite granna och insåg att jag verkligen måste bara shoppa in vårkläder(vilket känns dumt för snön kommer antagligen ligga kvar till midsommmar).
- fixat och egotrixat lite med mig själv.
- pluggat litelitelite granna.
- städat


kan nån förklara mitt beteende?




HAHAHA. sweeet. okej. räcker nu.
b a t m a n

fan vad jag e sämst


noll disciplin - idiot.
sjuuuukt gullig, rolig låt
i love. (sveriges bedömning suger... btw.)


Vad e det som händer här? Jag har sumpat all kontroll
Nej, jag fattar faktiskt ingenting
Nånting flashade förbi och slog undan mina ben
Och jag framstod som en idiot

Här står jag med choklad och blommor
Fan, vad jag e sämst

Det e kört, det e sjukt, ingenting e som förut
Det e stört, jag flippar ur
Gör nånting, det e akut!

Kan nån förklara mitt beteende? Det är en dåre i min kropp
Pallar inte stå emot, hon gör mig till en idiot

Nu i helgen blev det knas
Jag och bandet skulle ut
Men jag banga och hyrde kärleksfilm
Det rassla till i min mobil
Dom ville tala om för mig
Att jag är en superidiot

Här sitter jag mitt i romantiken
Fan vad jag e sämst

Det e kört, det e sjukt, ingenting e som förut
Det e stört, jag flippar ur
Gör nånting, det e akut!

Kan nån förklara mitt beteende? Det är en dåre i min kropp
Palla inte stå emot, hon gör mig till en idiot

Hon gör mig till en idiot
Vad är det som händer
Jag tappar mitt fokus
Och allt är förlorat
Det är ju helt underbart!

Kan nån förklara
Kan nån förklara det för mig

(Det e kört, det e sjukt, ingenting e som förut)
Det e stört, jag flippar ur
Gör nånting, det e akut!

Kan nån förklara mitt beteende? Det är en dåre i min kropp

Pallar inte stå emot
Pallar inte stå emot
Pallar inte stå emot
Hon gör mig till en idiot

blir glad av den. kärlek är inte lätt. han gör mig till en idiot.
ska lyssna vidare nu.
Kan nån förklara mitt beteende?  DET ÄR EN DÅRE I MIN KROPP.
b a t m a n


wiiiieee

god morgon!
guess who?
mumfie

förlåttt

Hej käraste läsare (vänner). Elin vid tangentbordet nu denna mörka kalla fredags kväll. Planerna var ju att träffas hemma hos Maja. Men de blev ändrade på grund av lite olika saker. Det kändes ganska okej till en början, dock efter att Robin lämnat vårat hus och jag insåg att TV-tablån inte hade något intressant att bjuda på såg kvällen inte lika ljus ut. Men ska nog ändå försöka få detta att bli en bra och lyckad fredag. Denna helgen har jag verkligen bestämt mig att njuta av.

Åh vad har jag att säga för övrigt.. hm inte mycket. Har haft något av en så kallad blogg torka. Har haft det ganska stressigt de senaste 24 timmarna så har inte blivit så mycket inlägg, ber om ursäkt för det. FÖRLÅT YOU GUYS! love you anyway.
ha en bra kväll allesammans, saknar er.
mumfie





busigast.nu

yes!


 Nu är det så att idag har dagen börjat mycket bra. :) hahah. Vaknade på rätt sida. Fick lagt över ny musik till mobilen. Bilderna till fotolektionen sen ligger i jackfickan. :) Ah, alltså det är bra nu. Fick även skrivit två sider på novellen förut. Den kommer bli jättelång. :S hehe. iaf så har jag data nu, därav skrivandet just nu. :P Efter lunch blir det foto och sen slutar jag, 12.45.. :) så då ska jag ner till gbg för att möta upp majjsisen :) eller menade dududuudududududud BATMAN! :) haha. kul att skriva så. :P nä, nu ska jag fortsätta med att... chatta med maja på facebook? :S hehe. och sen får vi se om det blir en "lunchdejt" med adam. hahahahhahahahaha! Nu börjar jag bli oseriös känner jag, haha. hej då! :P

HA EN BRA DAG! :D

/madicken


I've got the power!


hahha, så sa jag när jag fick strömkabeln till datorn av louise. hahaa. jag började såklart att gapskratta. Hon tyckte väl att det inte var lika kul. Från klockan 20-22 har jag nu suttit och glott på... gissa vad? Kan säga att det är min favoritserie och börjar på G... :) Såklart är det Ghost Whisperer. Och dessa avsnitten går i ordning. Tillskillnad från de som sänds dagligen på tv4 som man redan sett hundra gånger. -.- så varje torsdag klockan 20 på tv400 kommer det två avsnitt av Ghost Whisperer, som är efter olyckan. Alltså efter att Jim dör och tar Sam's kropp. När jag och min syster såg avsnittet där Jim dör satt vi och storgrina typ. Jag älskar den här serien. Och idag så började Jim(Sam) att typ känna att det fanns nått mellan han och Melina, men då kommer hans ex. :( Vilket inte alls var bra! :O :'( då blev jag ledsen... okej, kanske inte ledsen. Men lite sur. Fast jag är ändå på bra humör för att jag fick se båda avsnitten fastän samuel och andreas ville se sveriges värsta bilförare. :) haha. Just nu sitter jag och försöker boka in ett tillfälle att träffa adam. Han brukar nämligen vara fullbokad så det gäller att vara i tid. Hoppas jag är tillräckligt i tid. Imorgon bär det ju av till göteborg med dudududududd BATMAN! yes. Har ingen koll om någon mer ska med? :) det märker jag väl, kanske det står på bloggen. Det är ett inlägg jag inte läst. Men jag tror det är från Mumfie. :) Ska läsa det när jag skrivit klart. Iaf så är jag ganska nöjd med min dag, även fastän jag inte gjort något direkt. Det är så tråkigt att inte träna. :( känner mig inte lat, men det är bara tråkigt. Eftersom min hals måste bättras en hel del innan jag kan börja igen så får vi se när det drar igång igen. Men jag kan nog boka upp mig på mitt långa tisdagspass, för då borde jag vara frisk. :) Nu har jag sagt allt det jag ville tror jag. :)

Ha det så bra! :)

/madicken

 

uppdatering: det fanns inget inlägg från elin. :/ det var bara lisa som hade ändrat sin rubrik på sitt inlägg så att det såg ut som det var ett annat. skitrumpa! nä, skojja. :) hihi. nu ska jag sova, tror jag, god natt!

 

 


BUTTER

ingen glader till maja som sitter vid tangenterna denna torsdagskväll.
val i livet är inget jag klarar av. jag bryter ihop.
jag kan inte välja. jag funkar inte så.
funderar på att börja dagis igen. var lättare där.
det är faktiskt gnälltorsdag idag. så skiter fullständigt i om jag gnäller.
det är idag man ska göra det, om någon dag.
nu ska ja bara lägga mig på sängen & skita i precis.... ALLT!
batman. AHGRR%@#¤¤#


Dagens + och -

Dagens minus
- Vaknade och var rejält snorig och därmed skitfräsch
- Fick stressa för att hinna med bussen
- Fööör lång skoldag (Slutade 17.00)
- Skulle göra matteläxan med fattade ingenting, absolut ingenting
Dagens plus
+ Snoret slutade rinna när jag väl släpat mig iväg till skolan
+ Jag hann med bussen även om jag fick stressa och frös inte ihjäl när jag väntade på den
+ Var på föreläsning med Bosse Bildoktorn, han va en rolig en!
+ Bra skolmat
+ Hann med en massa "måste göra"-saker när jag äntligen kommit hem från skolan, plugg alltså
+ Nu är jag precis klar med allt plugg för idag, så nu blir det några lugna minuter framför Sex and the City!
Eftersom det är fler + än - konstaterar jag nu att min dag har varit helt okej.
Hoppas eran har varit det också!
Dagens sista + = Imorgon är det fredag.

LILLA MY

ljusare tider


Det känns att våren är på väg. :) Allt känns lättare och ljusare. Luften friskare och ja... helt enkelt bättre. :) Dagen idag blev rätt bra ändå. Bara två lektioner idag. Inte så mycket raster. Eller hur mycket raster kan det bli mellan två lektioner? :S iaf, så var det en kort rast. Bara att gå ner till spanskan med en gång. :) Jag tycker faktiskt det är rätt kul men spanska. Visst, man fattar inget, men ändå är det lite kuligt. haha. När jag väl hade slutat så orkade jag inte ta bussen hem. Eftersom det kostar liksom 20kr. Kanske inte så mycket. Men åkte ju buss till skolan imorses också vilket blir 40kr, på en dag. För att bara åka fram och tillbaka till skolan? Det är galet. Fast, det låter ännu värre att köpa kommunkort för 500kr. Det är ännu galnare. :S Men jag tror faktiskt jag tjänar på det. Fick inte pratat med Adam idag, bara sett honom någon sekund, han hann åka från skolan innan jag hann sluta. Efter skolan satt jag alltså kvar i biblioteket på skolan, gjorde lite matte. Så att man ligger ännu mera före, och ah. Det var väl det jag gjorde. :) haha. Fick även sällskap av johan en liten stund också. Behöver skriva på min svenska novell och skriva mitt tal. Imorgon blir det att fara till göteborg och möta majsan. Bara ta det lugnt och titta på lite kläder. :) Nu väntar jag på middag och sedan blir det lite fika som andreas hade med sig. :) haaha. Som vi säger här hemma så "bakade" han på statiol innan han åkte hit. :) En annan dag åkte jag och mamma till coop och skulle "baka", fast det gick inget vidare. Vi kom hem med jordgubbar och blåbär istället och gjorde paj. :)

Nä, ni får ha det så bra!
/madicken

snabba mig


Nu måste jag springa till bussen för att hinna med den, så ha det bra! :) hej hej

/madicken

MISS YOU

sandra saknar dig. & er alla andra med för den delen.
tycker det är jobbigt & höra hur ni mår... & inte kunna göra något?
eller något kan jag väl men va inte lika lätt som när vi gick på högstadiet, då vi träffades varje dag & kunde muntra upp varandra... men ska försöka göra mitt bästa. så ni förstår hur mycket ni betyder för mig.
för ni betyder verkligen massor.
NI ÄR BÄST! syns till helgen. 
BATMAN

vi är plus minus noll


Ja, kan ju fortsätta med vad maja skrev, fast säga att jag hade en hel tvärt-om-dag jämfört med henne. Total värdelös. Gick upp i tid och duschade innan jag skulle till skolan. Glad och klarvaken. Kände att halsen inte var helt bra, men gick ändå till skolan. Första lektionen, idrott, kunde jag inte vara med på. Pga halsen, vilket inte var speciellt skoj. Men satt och tittade på och sen så tittade jag när killarna spelade lite fotboll på skoj (tjejerna gick och duschade lite tidigare när de var klara med beep-testen). När det var några minuter kvar kom adams klass så fick pratat lite med honom. Vilket var det roligaste som hände idag? Seriöst! Jag hatar det här. Iaf så fortsatte dagen, lite tråkig... ah. Det var väl det. Gick hem från skolan, så har vart suuper trött hela eftermiddagen pga kraftansträngningen. Vet inte om det blir skola imorgon, men antar det. Jag vill ju inte att det ska vara såhär tråkigt dag ut och dag in, försöker. Men det är svårt. Nu ska jag försöka sova. Även fastän jag inte somnar med ett leende på läpparna. god natt. madicken.


bedtime

onsdagen har varit bra. hos olof blev det allt från sällskapspel(jag vann!) till pulka åkning. mycket trevligt må jag säga.
nu ligger jag nerbäddad i sängen. ska nog sova nu. är trött, men ändå nöjd med dagen.
goodnight kisses
your own batman.

Dating in the dark, Desperate Housewives och Cougar Town

Hoppades att ingen missade att det var stor premiär-kväll igår på Kanal 5! Mellan klockan 20 och 23 var det Dating in the dark, Desperate Housewives och Cougar Town på schemat.
Jag såg att det var lite olika åsikter om det nya programmet "Dating in the dark" här på bloggen. Själv hade jag nog för höga förväntningar, men blev inte heller alltför besviken. Jag tyckte det var ganska roligt, absolut inte det bästa jag sett någonsin, men lagom underhållande.
Jag hoppas inte heller någon missade säsongspremiären av enligt mig ett av de bästa programmen i världen, Desperate Housewives. Dock blev jag lite besviken på det första avsnittet. Temat var "tänk om" och karaktärerna tänkte på hur deras liv hade blivit om saker förändrades. När avsnittet var slut och det var bedtime för min del kom jag på mig själv med att ha en konstig känsla i magen och detta tolkade jag som att avsnittet inte hade varit någon hit. Det handlade mest om folk som dog eller var skadade och det kan mycket väl ha varit anledningen till att jag ogillade det, sådant brukar inte vara så underhållande? Trots all olycka i det första avsnittet tycker jag att det var roligt att se alla karaktärerna igen och jag håller tummarna för att nästa veckas program ska vara ett supersavnitt".
Sist men inte minst har vi premiären av Courtney Cox's program Cougar Town. Igår fick jag tyvärr dissa programmet för en lång natts sömn eftersom det är fullt upp i skolan, så jag har det inspelat och tänkte kolla på det nu ikväll. Alla jag pratat med som sett det har tyckt det varit riktigt bra, så jag har höga förväntningar på det första avsnittet!
Vad tyckte ni om programmen?

Lilla My

fan så trött

orkar verkligen inte blogga mer idag. Är sjukt sjukt sjukt trött och sliten. Så bye  .

 

 

Mumfie


onsdag.

måste bara först säga att jag tyckte dejting i mörkret var riktigt underhållande(tillskillnad från elin) blev dock lite arg när 2/3 av dem ändå gick på utseendet. hm.
sen... har jag inte så mycket mer att säga... hm.  bamba nu & efter de två lektioner. helt okej.
efter skolan blir det kanske att bege sig till larsolof. om jag nu får tag i honom... haha.
hoppas allt är bra med er. saknar er.
b a t m a n


Keep on walking keep on walking

Tjatja. Elin här. Har en lite kvart rast nu och snart blir det lite TMS, ja teknik människa samhälla. Hajjar till varja gång läraren säger TSM, haha. Okej det var nog bara min roliga humor. Jävlar va trött jag var i morse. Trodde allvarligt talat jag skulle somna när jag satte mig på toaletten. Och chokladbollarna vi bakade igår smakar numera klister eller något form av limm. Pappa limmade trappan igår när vi bakade dom och nu smakar dom skit äckligt. Kände inte den smaken igår när jag åt tre stycken... så nu börjar ja fundera på om det var farligt, oh mama. I alla fall så går ja till fem idag. INTEKUL INTE KUL ALLS.   och så går ja till fem i morgon oxåååå.... hur ska jag överleva denna hemska vecka. Behöver stöd ..




MUMFIE

skolan, skola, skola...

Och återigen skola. Nä, faktiskt inte. Bara 3 dagar kvar på denna härliga vecka. :) Solen skiner och kläderna är redan valde för dagen, de svåra valen är alltså borta! Känner mig lättad. Just nu sitter jag här i soffan och suckar för att man inte kan sjukanmäla sig till en lektion, eller frånvaroanmäla sig... Det hade väl vart jättesmart? Om ska ska till tandläkaren eller nått så skickar man in det dit och förklarar varför? Jaja, nu är det som det är. Ni kanske undar varför jag vill sjukanmäla mig till en lektion... jo, såhär är det att min första lektion idag är Idrott, vilket jag inte kan vara med på. Därav tyckte jag det lät väldigt bra att sjukanmäla sig eftersom jag börjar först halv 12 typ, nästa lekion alltså). Men icke sa nicke. Så då blir det iväg till skolan, får se hur det går. Men jag är ju pigg, bara lite ont i halsen. Det ska nog gå. Jaja, ha en bra dag!

/madicken

jag är glad


Haha, sitter och tittar lite på cougartown nu, haha, riktigt roligt faktiskt! haha! :D Tror det blir skola imorgon, är på väldigt bra humör men huvudet känns fortfarande väldigt tungt... Vilket inte är speciellt bra.. Och vet ni vad jag kom på. Mitt busskort har tatt slut. :( Har inget kommunkort nu, måste skaffa ett nytt. För tror vi tjänar på att ha det. Så mycket som jag åker buss till träningen och skolan. Tycker väl att det kunde vart lite billigare kanske, 500 kr för en månad.. alltså det håller liksom inte i längden. :S

Oh, herregud! :O :'D hahhahaa. såg precis den nya ica reklamen, visst var det andreas wilson? måste in och kolla nu! :O vänta lite... det var det... oj, jag var visst lite efter med den reklamen. :O den sändes visst under sportlovet... hehe. men ändå. vad paff jag blev när jag med en gång såg att det är ju han!



Hahaa, nu började cougartown igen, haha, det är kul! haha :D
nä, nu ska jag sova! god natt!

/madicken

just det. Elins inlägg kom med på blogg.se förut på mest kommenterade, 13:e plats...


dejta i mörker

såg ni på det?
dating in the dark?



blev ganska besviken måste ja säga. inte direkt så bra som ja hade hoppats på. Killarna blev så sårade, tjejerna besvikna. De var inte så roliga dejter och tyckte det var äckligt när de inte visste var de skulle titta. cpp
Nu ska jag hoppa ner under täcket med fysikboken och för hoppningsvis robin. Om han nu vill lägga sig så här "tidigt". Gonatt babes! sleep tight
MUMFIE

FRIENDS

måste bara hylla min favorits serie.
funkar alltid. får mig alltid och skratta.
tittar just nu på avsnitt efter avsnitt samtidigt
som jag läser olika citat som är sagda under progammets gång.
(http://www.imdb.com/title/tt0108778/quotes)

[Chandler's key broke in Monica's door
chandler: I love you.
monica:  I love you too. 
chandler: Are you hugging the door right now? 
monica: Um... no? 
chandler: Uh... yeah, yeah, me neither.

batman 

dhw, yes!


Oh yes. Ikväll drar desperate housewives igång igen. :D Herregud va kul. När man inte tittat på det på ett tag kommer man ju ifrån det. Men när jag såg att det skulle dra igång igen på reklamen hoppade jag nästan upp och ner i soffan. Försökte komma på vad som hände senast och kom på att det var flygkraschen. Undra vem det var som var inne i huset? :O så spännande. Älskar det programmet. Konflikter och det är alltid något skumt. Det är lite roligt att kunna disskutera om en serie, vad man tror kommer hända. Det är det roligaste. Ah, nä. nu ska jag leta second hand shoppar i göteborg! :D

/madicken


elinhjärtarobin

säger bara
promenad i solnedgång
baka chokladbollar med smet i hela ansiktet
ett varmt bubbelbad
myskväll framför tvn
ÄLSKAR DIG ROOOBIIINN

I'm a tuff brud...


Hahahaha,. this is a really go nuts inlägg. :) hahha. enjoy säger jag bara. :) Och jag gillar att lägga upp bilder idag! hahaa. :D







 

hahahah, varsegod att skratta på! :) bjuder som sagt på dessa!

/madicken

...vi har 50 inlägg nu!


hej.

tänker bara säga. jag lever. hemma idag igen. men mår bättre. blir nog skola imorgon, skulle jag tro... hm. ja ni. jag har inte mycket att komma med denna fina tisdag. (har hört ryktena om blå himmel?). dagen går åt att dröm om våren/sommaren. kikar på kläder. hårfärger. nyttnyttnytt. ska boka tid hos frisören så snart som möjligt.
jonte(HAHA älskar å byta namn påne) tyckte dock inte jag skulle göra något med håret. inte bleka.
vad tycker ni?   
(j a g  v i l l  i   a l l a   f a l l   h a   f ö r ä n d r  i n g, m e n   k u l   &   h ö r a   å s i k t e r)
bwt. sandra? på fredag? du - jag (&såklartniandrasomocksåvill)
secondhandaffär-runda? är du på?
B A T M A N


seriously


Jag hatar lookbook!! Det låter väl inte speciellt bra kanske, men alltså. Jag blir sur på hur folk kan klä sig så bra och vågar ha på sig alla konstiga kläder och får det att se snyggt ut! :O Snälla skull vilja vinna en garderob fyllld med snygga, nya, fräscha vårkläder! Snälla gud, som haver barnen kär, kan du inte ge mig det?  snällla! jag ber dig!











och som ni antagligen förstår, var det här bara en liten del...

/madicken.

puss på kalle

Hej tjejer, älsklingar, whatever..   haha är sjukt sjukt sjukt trött. Motsatsen till vad sandra verkar vara idag, haha. Kom precis hem från skolan, hyfsat tidigt idag. Ja jag har i alla fall varit i skolan, till skillnad från några andra jag kan komma på, nämner inga namn. Dagen har varit seg, som vanligt. Skolan är seg. Dock är seg bara förnamnet. Robin väckte mig tre i natt av att han inte kunde sova. Jag gick då på toa och fick se att det var full-måne, samband? Efter att jag vaknade tre var det svårt att somna om igen. Vilket förmodligen förklarar min enorma trötthet.

väldigt vad mycket Olof det blev på bloggen helt plöstligt. Sandra grattis, eller ja. Antar det blir grattis. Om du anser dig själv som lyckligt lottad, (förlåt jonathan min gammle vän, måste förstå ironin). Jag hoppas ja blir gudmor till barnen.
Har ett stort mega enormt problem. Måste hitta en ny mobil, en ny hjärna med andra ord. ett nytt liv nästan (förlåt älskling, självklart kommer du innan mobilen.. ehm ah) .. så jag tar gärna emot förslag eller synpunkter!!
Vill också påpeka att min käre fysiklärare Carl a.k.a Kalle Anka, var riktigt okej idag. Bra kämpat. Kanske behöver han bara lite sol på hjässan för att få upp humöret,  han får dagens puss.
Dagens puss - en grej vi borde införa?
I alla fall blev det ett hyfsat långt inlägg nu, inte om man jämför med lilla livsnjutaren Sandra som sitter hemma med sin appelsinsaft och skriver inlägg på det glöder på tagnentbordet.
och sandra,  Ellinor är bara avudsjuk på våran kära blogg.
det var nog allt för mig.
Kom ihåg dating in the dark ikväll klockan 8 på femman
och dhw efter det, dock faller inte det mig i smaken.
hej så länge sa han som hoppa i lavan

MUMFIE

dagen rullar på...


Alltså på något sätt så känner jag mig lite förändrad. På bara några någon dag. Vet inte varför, eller hur. Jag sitter iaf och ler just nu, pga... ingenting? :S hahaha! kanske beror detta på förlovningen? men det är nog bara en del. haha :D nä men programmet som jag tittade på imorses fick mig att inse att jag är rätt vuxen ändå. Jag menar om dom är vuxna när dom är 15, då måste väl jag vara snart vuxen typ ? vet egentligen inte vad det spelar för roll. Men jag är på bra humör. Snart kan man flytta hemifrån. Då ska jag bo så att jag lättare når mina kompisar. Jag tycker ärligt talat det är hemskt att bo såhär. Att man bor nära, men ändå inte. Tar bara 30 minuter med bil, men liksom 2 timmar med buss! :O vilket är urdåligt! Känner mig så avsides. :( Fast nu är jag på bra humör, tror det var bra att vara hemma och vila upp sig lite. Min hals är fortfarande lite jobbig. Ska ringa och höra när mamma är påväg, om han kanske kan köpa lite glass till mig. (Vet nämligen inte om jag ska äta av den vi har i frysen, hahaha)

Nä, hej då! :D

/såklart, madicken

hjälp!


jag erbjöd maja precis hjälp med matte om hon behövde det. Jag skickade då en fin bild till henne hur hon lätt kan rita upp en matte uppgift och skicka till mig...



Visst är den fin? Tänk va bra paint är, så användbart! Helt fantastiskt! Själv så tror jag inte att jag behöver arbeta i matten, eftersom jag har MVG! skryter bara för att det är det enda ämnet som jag har högsta betyget. :) hahaha. ska bara försöka hålla uppe det, men det ska inte vara några problem tror jag. Det är ju bara repetition typ. OH, jag måste bara skriva väldens skämt som jag skrev igår på facebook. Okej, det kanske var helkasst. Men ändå. "Då ligger jag nog lite risigt till, speciellt när det är påsk snart". hahahahha! fatta va klockrent. Kanske inte. men jag tyckte det var skoj. :P

haha, min fina stad på facebook!:P

Idag har jag bara suttit framför datorn typ. Grejat på facebook, min stad :P och tittat på outsiders på kanal5.se... tittade på avsnittet med dom unga mammorna. Lite intressant ändå. Kom in på hon den enas blogg och så gick jag in på hemsidan och tittade på avsnittet. Ganska skumt ändå och liksom få barn när man är 15? Jag tycker alla som är i den åldern är småglin och helt totalt omogna... alltså, det låter bara så konstigt. Visst, jag tror ju inget dåligt om dom. Men ah. En sak jag undrar är bara hur konstigt det måste kännas för föräldrarna, alltså liksom att ha sitt eget barn hemma, och så har den ett eget barn :O Man blir ju typ dubbelförälder? Jag förstår att de här tjejerna tar hand om barnen, men ändå verkar det så konstigt tycker jag. :S liksom se sitt barn gå runt i huset med ett litet barn, som en levande docka? alltså... nä nu blev det för mycket. Ska nog sätta på någon film, hmm, undrar bara vilken det blir. :S

/madicken

japp, så var det tisdag


Tisdag idag alltså, Jag har vart uppe i cirkus en timma nu men känns som mycket längre. Tiden går rätt långsamt faktiskt. Min hals är alltså inte den bästa halsen idag, hade gärna sålt den på blocket bara att jag vet inte om jag får en ny då.. Halslös känns nästan ännu värre? Iaf så har jag ätit två rostade mackor och druckit lite varm apelsinsaft till frukost... Intressant va? Jag är rätt pigg förövrigt men känns som det är bra att jag är hemma och vilar lite, även fastän det är kort dag idag. Tycker nämligen själv att det är lite onödigt, är aldrig hemma från skolan typ. Okej, nu ska jag inte vara så himlans seriös längre. :) hahhaa. Det känns iaf bra att kunna kalla sig själv fru olof. :) fint va? hahahah :D nä, ska nog gå och kolla om det finns någon glass eller nått. Känns som min hals behöver något sådant. :) hihihi

ha det så bra!
/madicken

no school


Otoligt fin bild va? hoppas att olof är nöjd. hahahahahahahhaahahahaha xD

Yes, like batman said. Tror också jag kommer vara hemma imorgon. Känner mig lite småhängig och min hals är lite jobbig, jobbigt att svälja och så. Inte bra. Skulle ju egentligen tränat mitt lång pass imorgon på sportlife, cykel 60, bodypump och bodybalance. Men så blir det nog inte. Eller det blir det inte. Och så är det beeptest på onsdag, hade ju hoppats på att få förbättrat, men nu är det som det är. Ska vila imorgon. Eller tror jag ska vara hemma. Får se hur det känns imorgon. Nu ska jag sova och drömma om min lilla gubbe.

kram
/madicken


FÖRLOVNING

hej. hahahahhahahahhahahhahahahah.
var länge sedan jag skrattade så här MYCKET, i alla fall i min ensamhet.
jonathan & sandra har idag förlovat sig, som ni ser här under.
hahahha. har ont i magen av allt skratt.
men nu ska jag försöka sova. blir att va hemma imorgon med. att de inte ger sig.
puss
b a t m a n


förlovade


Nej, nu är det inte mumfie som är här och skriver utan madicken! japp, ni läste rätt. Jag har gått och förlovat mig... okej kanske inte gått. utan bara suttit i en fåtölj. hehe. Jag vet en som tycker det är är här så roligt så hon dööör av skratt snart. Kan ni gissa? kanske inte, det är batman iaf! hahaha. :D Jonathan (olof) är just nu påväg hit ridandes på en vit häst med geléhjärtan (som han ska kasta på mitt fönster) och en förtjusande ring (hoppas jag!)... :D hahaha. Här kan ni ta del av vårat äktenskap!


Visst är han stilig, min man, min egna lilla gubbe? hihi. :)





/madicken, hahahahahahhaah


måndag

Japp, skolan är igång igen. Kändes sååååå onödigt att ens gå upp så tidigt och åka till skolan för att sen bara få reda på att vi har en lektion, svenska. Och vad gjorde vi, jo kolla på film.

Iaf, efter skolan så var jag (madde) hemma hos lisa tillsammans me elin. Det var allt mys. Sen var det dags för att träna Gröna gruppen- jag och lisa är tränare för en friidrotts grupp med småbarn. Efter dat var det dags för ett tränings pass för en själv, det va gött! ;D

Men nu sitter man här och äter samtidigt som filmen post gard rullar på. Hahha. Vill bara säga att filmen är super mysig! Och killen är så perfekt. Okej, är kanske inte så fäst vid hans utseende, det är ju inget fel på han så, men hans personlighet! GAH! Älska. 
  

                



BAMBI


Mumfie

Dagens humör: trött och stressad

Dagens mående: har massa saker i huvudet. Vill känna mig fri. Dock känns den känslan ganska långt bort.

Dagens borde: Slita sönder matte boken i stycken..  Nej förlåt. det var dagens VILL

Dagens frisyr: utsläppt idag faktiskt, första gången på länge som jag hade lite volym på håret. skönt.

Dagens smink:
foundation, puder, rouge, ögonskugga, marcara.  

Dagens klädsel: just nu, pyamasbyxorna & linne.

Dagens planer: köra brumbrum bilen för att hämta hem robin och sedan somna i hans famn.

Dagens materiella vill ha: NY MOBIL!

Dagens fundering: när ska jag känna att livet leker?

Dagens beroende:
bloggen, kollat tusen gånger om någon uppdaterat.

Dagens tråkigaste: svenska lektionen

Dagens längtan:
sommarlov!

Dagens superlängtan:
studenten ofc

Dagens tidning:
GT

Dagens låt: walkning with a ghost.


f bn ner

6ttttttttttttttt bn-tttttr54ghdrfjjjjjjjjjjjjjgjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


japp, idag blev det lite gästbloggning av en av mina katter. Riktigt bra skrivet tycker jag, hon får nog ställa upp fler gånger! Skolan var väl helt okej. Som vanligt, lite långtråkig och inte så händelserik. Men har iaf bestämt mig för att fortsätta med samhäll och är rätt inne på att bli förskolelärare. :) haha. Och jag längtar till att skaffa eget och bestämma vart man vill bo och allt. Underbart typ. Har börjat få lite ont i halsen, tragiskt :O denna vecka kommer antagligen därför inte bli speciellt träningsfylld. :( jaja.

nä, det blev allt för den här gången.

/madicken

I was walking with a ghost, its true

hej vänner, fiender, var hälsade.
ni som anser er vara fiender, dont hate me forever.

Sitter hemma i sängen, iklädd den blårutiga favorit pyamasen. Hela vårat stora 10000000000000 kvms hus luktar kycklig, bränd äcklig ungskyckling. Uuuh, hatar den. Sprang nyss ner i köket med skydddräckt för att hämta en pizza bit, en dag gammal.  

Har inte så mycket godingar attt komma med här just nu. Robin hade städat rummet när jag kom hem. (han är hemma hos sin mamma nu). Det låg ett kort på mig på min kudde, och ett på honom på hans kudde, SÖTNOS. sånna saker får verkligen mitt hjärta att smälta. Kanske bara är jag som är mesig.

jag lisa och madde hängde lite hemma hos lisa efter skolan för att få gjort en teknikuppgit. Istället för att plugga steckte vi ägg och pratade om, håll i er, tuttar... yes you heard it... boops i alla former. Maja, ja tror tuttar utan silli hade varit i ett bra namn egentligen ;) hahah.

känner mig ganska oseriös idag. Så kanske kan vara så att det smittat av sig på mitt skrivande. Vet inte.
Sandras prat om att vi skulle bli guidade genom hennes skoldag tar jag faktiskt som en lögn, med tanke på att det har varit dåligt med inlägg idag. TAPPPRA MAJA har i alla fall kämpat. Hoppas det ser bättre ut mot kvällskvisten.

Nu ska jag sätta mig och skriva en mycket poetisk bok resecion från min engelska bok som handlade om inget annat än otrohet, och hur man tar sig ur det. Fantastiskt bra,  .. öhm nah.  Har dessutom en rå- kåt matte bok som ligger och väntar på att få sig en omgång. Ligger nämligen ett antal sidor efter, han saknar nog mig nu, kära matttebok.

Dettta var väl ett givande inlägg, tycker ni inte.
tänkte lägga in en trevlig bild också, får se vad som bjuds.

Mumfie



Kate, my girlfriend, moahaha.


SYND OM MIG



blev att va hemma idag. förkylningen ger sig inte.
gud va synd de är om mig. inte finns det någon mat heller &
jag hungrar ihjäl(NI SER JU PÅ BILDEN?!?!?!?!)
hm. kanske ska köra ett sånt dära typisk bloggtrick. spela lite på mitt kändiskap.
okej. hm....
-om ni har vägarna förbi. så .... skulle inte en pizza sitta helt fel.
grekisk kebab, tack.
BATMAN


RSS 2.0