suprise!

guees what! när jag kommer hem efter jobbet idag släpper mamsen bomben att vi ska tillbaka till Cypern denna sommaren! åååhh! jag blir galen, älskar det stället! de långa vita stränderna och det turkosa havet, love! och vi åker bara om två veckor!!! försök smälta det ni, hihi ^^


vackra natthinatth- bilder på mig, måste jag säga!

 

natthpuss på er alla

MADDE


sean banan - finns det någon mer efterbliven?

hej godingar! elin är här och hon är trött, mycket trött. Maja.. hahaha . asså jag har också sagt sjukt cp grejer på våra debatter.. men life goes on. Som tur är var det ingen riktig debatt i EU. Ha-ha.  Nä ush. Behöver verkligen sova. Har fysik prov i morgon, har pluggat lite grann idag. Känns som att det får gå som det går. Man har inga krafter kvar nu. Vill bara sitta hela dagarna och umgås med underbara klassen. Kommer bli enormt tungt att lämna dem för två månaders sommarlov.
Kollade precis på djälvuls rallyt. Sean Banan var med... asså han är ju psykiskt störd. Så jävla dum. Blev typ arg på världen när jag såg han. ... haha. ahja. som gött är var ju Jonnie och Mattias med och they are fuuuunn!
robin steker hamburgare i brist på leenden. Han blir lite grinig utan krubb om man säger så. Därför smög jag försiktigt upp hit och tog skydd. Ska kolla igenom Fysiken innan läggdags. Sen känner och för lite musik innan man släcker.
Ahja, sov gott mina små flickor, kramis

väntat på bussen, väntat på helgen

vill bara börja med att säga.... BUSS 600 KAN DRA ÅT HELVETE!
hahahaha. sådär var tuvgen att få ut min agression någon stans. nå väl. debatten som jag hade idag gick som förväntat... åt skogen. haha. gör alltid bort mig när vi gör något sådant. (jag: "vi tycker att eu ta till sig att sänka koldioxid utsläppen med 20% blablablablabla" de andra: "okej? hur ska de göra det?" jag:"hm.... hehheheheheh. jag vet inte?! det får väl eu klura ut?"  tydligen var det inget bra svar...he he) jaja, ingen skada skedd... hoppas jag. ig ig ig ig hahahaha hissar min careflag. typ. (hey mogen, hey mongo)
nu har jag bara en uppgift kvar som ska in imorgon, sen har jag praktiskt taget sommar lov, hahaha. jag är glad glad, kvinnan här är väldigt glad.
/V\/-\J/-\ 5åer

sunshine

hej igen. solen strålar och jag var hemma redan kvart över tre idag. Åkte hem tidigare från skolan. Skulle ta den trevliga sprutan på vårdcentralen. Det gick fort och lätt. Nu ligger jag hemma i solen och pluggar fysik. I morgon blir det kort dag och på onsdag är jag ledig. Så det är softiish. Hoppas bara på ett G på fysiken i morgon. Nä nu ska jag käka sen fortsätta mitt intensiva pluggande. Puss

så glad är jag för min nya bikinii!!!
så ont gjorde sprutan!!

backhome

hur har min söndag vart? jo, bara bra. har firat både morsdag, mormors födelsedag och mormor & morfars hemkomst från turkiet, allt i ett. så det blev goood smörgåstårta och en underbar smarrig gräddtårat!! mums.
när det kommer till dear john, jag tyckte visst den var bra elin, haha, bara det att jag blir så arg på henne. skulle nog göra allt för att få honom, men hon dissar honom, GAH! men det blir ju bra sen så. ;)

iaf, gokväll alla goingar
MADDE

elin

vad betyder formidabel ? har alltid undrat. 
Ahja har käkat hos mormor och snart blir det nog promenix med maja och lisa... hoppas jag. Det var tydligen någon väldigt viktigt måltid de var tvugna att äta först... säker ärtsoppa ^^ hihihi.
Robin svarar inte, jag ska fortsätta städa rummet och känna mig allmänt ensam, todiloooo

Fysik = roligt?

Såg att Elin nämnde att fredagen var en riktig flamsdag, så sant! Kan berätta för er att man har hamnat i ett ganska jobbigt läge när man får ett skrattanfall mitt under en fysikgenomgång. Man kan inte sluta skratta och läraren kan inte sluta störa sig på att man skrattar... hoho.

whats up dude?


så snygg är jag i mina nya glajjor! yeeaah. Haha nä men de diggar mig, jag diggar dom.
Okej. min helg = inget hos sandra (tråååkigt) blev istället hemma kväll med mamma och pappa (behövs ibland). Vaknade på lördagen, for till stan med mammasen och inhandlade gåvor till lite olika personer plus att vi köpte var sitt par nya solglasögon! Sen hem, äta och packa, dra till svärfar och passa Emil och Emma ( väldigt lugna barn) kollade på dear John (den va ju visst bra madde :O , han ser alldeles för bra ut dock MUMMMS). Sen spelade vi lite försvunna diamanten och kollade på simpson the movie med chips och dipp. Jag och emil kastade godisar också.. ahja. Sen somnade vi i en as go säng. Sov till kvart över nio. fem minuter senare står pappa utanför och ska hämta mig. Vi åker hem Och där var det kalas för elton och Joel. De fick varsin kickbike och jag blev avunsjuk värre. Den lyckan som sken i eltons ögon är magisk! Nu har de precis åkt hem. Det som väntar på mig nu är ett stökigt rum och en Fysik bok. Hoppas ni haft en bra dag. Tycker vi måste börja skriva lite mer i denna blogg, hålla oss uppdaterade.
kramis  och pussis
elin

HAHAHAHAH


måste bara säga att jag ÄLSKAR namnet! HAHAHAHAHA <3

/sandra

hahahh

hahahahahah läs det  inlägget jag nyss skrev. skrev typ att en i klassen åt ett badkar med fett .. hahaha fan va äckligt. ahja god natt.

hm

Ja, jag har skrivit två inlägg om kärlek. Men tyckte det behövdes. Sitter och lyssnar på lite mysig John mayer. Hans röst är som aa jag vet inte, underbar. Måste städa mitt rum, på tjugo minuter. Sen börjar så ska det låta. Och ikväll, när älsklingen är på vifft, då tänker jag passa på att titta på lite s.k "skit" program.
Dagen har varit oseriös. jag och lisa har skrattat så mycket att vi gråtit bokstavligttalat. Först åt - vaniljekonli.. hm vad är det. Jo det är vad jag trodde en blomma hette.. gissa vilken det var? ;)
Sen åt att en i klassen hade typ ett helt badkar med fett i håret. Han kan inte ha dushat på typ två år. ÅÅh gud va kul det var. När jag tänker tillbaka på det var det snarare sorgligt. Men okej. Skit samma. Ett gott skratt förlänger livet, inte sant? haha, åh jag är så trött. Ska nog ta och... göra något gott av denna kvällen. Ting!
elin

love

the one who makes your life a mess. the one who turn your world upside down. The one who keeps you awake at night... do you know him?
his the one.

love is not about doubts, your heart never doubt a thing
It your brain that tries to fool you

he is the one I can not live without

ja, ibland måste man påminna sig själv om det. Hade inte kunnat leva en sekund utan den mannen. Hur mycket jag än tjatar och han ändå inte städar. Hur ofta vi ryker ihop om små saker, som man sekunden efter skäms över att man ens tog upp. Men han är allt, stenhårt mitt allt. At the end of the day It hits me that you make my life worth livin.

Kärlek är underligt. Ibland känner man det så starkt. Som när min kusin föddes, han var en dag gammal och låg i min famn. Jag pussade hans panna och sa - jag ska ta hand om dig elton. Jag älskar dig.  Han låg där och tittade på mig och det kändes i hjärtat att jag fick någonting tillbaka.

när robin knackade på majas dörr den kvällen, då visste jag att detta är på riktigt. Jag visste känslan av att vara riktigt förälskad. Då man känner att jag inte hör hemma i någon annan än hans famn. Och än idag är det så, har aldrig känt mig så trygg som jag gör i hans sällskap. let me be you hero


En annan sak som verkligen är kärlek är mamma. Underbara, vackra, starka mamma. Hon är en klippa, en stor förebild och min mamma. Kärleken mellan mor och dotter ska vara så. Starkare än alla andra band. Hon får ta det mesta, allt från skit till närhet och gråt. Men hon är den som alltid kommer vara där. Bredvid mig. I love you


Nu till er, underbara och fina vänner. Tänk att vi håller ihop, genom vått och torrt, good or bad. Även ni är självklart kärlek för mig. Det är vi som skrattar tills vi gråter. Vi som snackar så mycket skit att vi kan bada i det. Vi som sjunger falskare än Håkan till alla härliga sommarhitar. Vi som diskuterar vilt om vem som sa vad. Det är vi. Jag är enormt stolt att vara en av er. Jag är så glad att det är just er jag blir arg på när jag missat något nytt som hänt. Älskar er!

you're pretty messed up too

nu ska jag ta mig ur sängen & göra brunch... eller vet inte om jag kan kalla det de. ska i alla fall baka scones & känner jag mig rätt kommer jag inte orka göra lunch senare... så äh whatever brunch ska det bli! (har alltid velat säga att jag ska äta brunch, haha låter så mysigt...) 
MAJKEN

du är som jag & det är inte bra

ligger i sängen & lyssnar på bra musik(markus krunegår - lev som en gris dö som en hund. love love)
känner mig avslappnad för tilfället, har inte kännt så på ett bra tag nu. kanske är det på grund av mitt facebook break, eller faktumet att jag faktiskt är ledig idag (kompledig kanske man säga? ska ju faktiskt jobba imorgon, lördag istället)
igår gjorde jag mitt första besök på liseberg för iår, ser riktigt fram emot många besök där i sommar. jag blir som ett litet barn på liseberg (fråga sandra&sandra, hahah) fick i alla fall åkt balder!!! sedan satte vi oss & och väntade på att mustasch skulle börja spela. vi spelade kort innan det började & fick sällskap av några trevliga killar. mustasch var riktigt bra, mycket bättre än vad jag trodde, faktiskt. önska bara jag kunde fler låtar & att det inte blev så mycket "bråk" som det faktiskt blev. förstår mig inte på vissa människor. jaja. roligkväll, fler sånna. nu ska jag fortsätta att göra absolut ingenting(lyssna på musik) MAJKEN


(kom inte på något)


Hmm. tiden går. Redan den 25 maj? Mitt humör går upp och ner. Just nu är jag ganska depp men vissa stunder är jag på bra humör. Har börjat med träningen igen vilket känns jätte bra. Då kan jag tänka på annat. Fast inte just nu, en jävla låt på eurovision nu. -.- KASS som tusan, får ont i huvudet.... så... skriver snart när jag får lugn och ro igen...
Äntligen slut! -.- herregud va dålig. jaja. nej, orkar inte skriva. hej då.

och jag saknar dig inte alls. bryr mig inte ens. vilket är... sjukt?


hej då. /sandra.

peace

Hej på er kära vänner. Det var ett tag sen nu.
Allting rullar på, nationella idag.. hm blir nog G. Kan inte kräva mer.
Nu kan man slappna av i en vecka och göra allt i skolan. eller det mesta i alla fall.
Ska käka, men tänkte bara säga att ja lever.
puss!

g barn

ca 3 veckor kvar till sommarlov... men just nu kan jag inte glädjas för fem öre. jag hade bra betyg när jag gick ur nian. inte lika bra som mina kompisar... men väldigt bra. men nu första året på gymnasiet, känner jag mig inte nöjd över huvudtaget. är så arg på mig själv, för det är ju mitt fel. jag kan inte lägga skulden på någon annan än mig själv... även om jag önskade att det gick. jag vet ju att jag kan bättre. det vet jag. men ändå ser det ut som det gör. okej... om jag ska va ärlig vet jag inte hur mina betyg ser ut... eller jo två & det är kanske därför jag flippar. jag har g i både engelska & naturkunskap...
g är bättre än ig? right... åt helvete med allt.


-

har nu tvingat mig att sjunka in i matteboken, tillslut. det tog några dagar, hahahaa. jaa, har nationellt i matte B imorgon, men det går nog bra, men ser inte fram emot det. ska sitta i FYRA HELA TIMMAR med det jag antagligen hatar mest av allt!
annars är allt bra, bara lite mycket ibland, men jag har mig själv att skylla då jag tar på mig för mycket.

är sjukt sugen på choklad!


neverstop in my heat
hahaa, men typ så!


MADDE

vill grina

tittar på bella tyra show eftersnack med kissie... jag vill bara gråta!!
vad är detta? tycker synd om henne... hon kan inte må bra?
åååååååååååååååååååå arma människa.
MAJA

work

sitter i min stora och sköna säng, har musik i öronen och pluggar matte. ska strax ta mig något och äta, sen en dusch. jobbet ringde nyss, det är tydligen massor att göra så jag får rycka in. men man ska inte klaga,  moneymoneymoney!
ville också tacka elin igen för den goda maten och de andra tjejorna för tjejmiddagen igår. supermysigt!

ha en bra fredag allihopa!
MADDE

Hi there , fuck ya

Hej smala sussie står du här och jäser.
nä men ärligt talat så har jag städat väldigt mkt, och har väldigt mkt kvar. Hur går det ihop. Ska dansa med dammsugaren genom hela huset snart. Har städat toaletterna och satt i såna dära små grejer som luktar gott, dock luktade den ena  typ... surt? .. ahja allt är väl bättre än bajs , I guess. Nä nu blev det väldigt omoget här. Ursäktar mig för det. Men jag har en stor dag framför mig, måste fortsätta med .. hm.. vet inte vart jag ska börja. Köket måste ju göras fint, men hatar att sätta disk i diskmaskinen. Ahja, ses i dimman, av damm. HEJ DÅSÅLÄNGE
bedårande, inte sant
PUSS

mår illa, som en gorilla

känns som jag har magsjukan.. utan spyor.. än så länge. OMG, kill me. Sitter och kollar på första avsnittet någonsin av The hills och är avundsjuk.. ja vill vara Lauren.. se ut som Lauren.. fuck. Ja vill också jobba på Teen Vouge och ha en lägenhet i Hollywood, med vita väggar och en pool utanför. BÖHÖÖÖÖÖÖÖÖ.
Denna dagen har varit sämst. Hoppas ni har det bättre. Vill att robin ska ta sig hit snart så jag kan smitta ner honom med lite blöta kyssar och spela den försvunna diamanten ... kanske ska baka lite muffins nu ... tjing.
/ dålig elin

boring

ni tror inte att jag gått och blivit sjuk? joodå, så äre.
sitter hemma och vet inte vad jag ska göra, så jag gör det jag gjorde igår - film, serier, ser en annan film och funderar på vad man ska göra.
jo, det är typ så roligt man har, haha. jag känner för att träna, men det kan man inte göra nu när man är sjuk.

eftersom jag inte har så mycket mer att säga, finns ju inte så mycker mer att berätta som ni nog förstår, så ska jag nog dra mig. hahaa, tjaao!

MADDE

solen skiner och allt är toppen


Hej hej. Sandra här :) Ska alldeles strax sätta igång och rita igen. :) håller på attt plugga inför svenska provet på tisdag :) gårdagen började hos farmor där det var kalas och jag fick presentkort på guldfynd (för att köpa något minnes-halsband eller något), pengar, pyjamas och en blommig skrivbok. :) Sedan bar det av till Felicia där det som alltid var trevligt att träffa tjejerna :) Sedan sov jag hos maja och där pratades det en hel del :)
Idag har jag vart med adam i göteborg och shoppat :) haha. fick köpt ett par jeans och halsband... precis som det var meningen! känns bra att jag lyckades uppnå dagens mål. :) har även pluggat lite nu och det känns också bra :) kan tillägga att adam var riktigt stilig idag :) haha. tack adam för en trevlig förmiddag :D


ha det bra! :)

/sandra

avatar.. hm

Okej, sett nästan hela Avatar nu. Har bara slutet kvar.. så bra var den inte. Inte riktigt min stil över huvud taget. Kom på mig många gångar av att jag inte ens fokuserade på filmen, så nja inte fem getingar av mig iaf. Den kanske är bättre på 3D, men det är fortfarande inte alls de typ av filmer jag gillar. Nu har jag sminkat mig och tagit på mig lite fräsha kläder i stället för att sitta i träningoverall hela tiden. Ska snart på farmors kalas och träffa lite släkt. Blir nog trevligt. Är inte jätte taggad. Har mått ganska dåligt idag, känt som jag ska svimma hela tiden. Vet inte vad det är. Men saknar älskling nu också. Tycket han kan ta och pallra sig hit snart. Nu har han fått tillräckligt med frihet. Haha. Ahja hoppas ni andra har det roligt hos felicia och såå.
Over and out , elin

måsten

dags att ta tag i livet. städa, plugga(planera pluggandet fram igenom) & göra mig snygg... mina planer för idag.
måste få lite struktur på livet igen. har inte varit hemma mycket på sistone & har därmed sopat undan alla måsten. idag blir dagen jag måste ta fram allt under mattan igen och ta tag i det.
men inte bara tråkigheter idag, ikväll blir det kalas hos felicia. see ya there. xoxo majken

förlorad i dig

god morgon töser mina. Hur är livet? joda själv har man sovit från elva till halv nio. Vaknade och behövde verkligen gå på toa, sen kunde jag inte somna om alls alls alls. Sen kände jag verkligen för musik. Ville ha någon som sjöng. Och nu har jag gjort en stor upptäck... Ron pope finns på spotify !!  omg .. love love love.
I am holding you closer than most, you are my heaven.


Nä, ska väl fånga dagen eller något sånt skit. Haregött...
och som tim brukar säga.. "det är ju inte förbjudet".. att smsa!
hajdå

kärlek

du är allt älskling

magnus i mitt hjärta

sitter ute i solen & lyssnar på magnus weidenskog. så skönt att bara ligga i solen med bra musik i öronen & grubbla. helt otroligt underbart. är så trött, annars känns de mesta bra. dagen idag har varit jobbig, men trodde den skulle bli ännu värre, så är ändå nöjd. imorgon vet jag faktiskt inte hur det blir? vore kul att åka upp & titta tycker jag men aa vi får se. är i alla fall sugen på att hitta på något.... hihi.
maja, i'm loooking for some fun

hey nird


elin

Hej på er kära vänner.
det är elin som fördriver tiden med annat än det som egentligen behövs.
Tex har jag gjort den extremt vackra bilden på Photoscape nu i stället för att ta tag i matte läxan.
dagen var kort, åkte bussen till skolan med madde och hade bild. Sen struntade vi i att vara med på gympan (handboll). Vi åkte hem vid halv ett och vid två stod jag hemma vid spisen och gjorde lunch.
Nu sitter jag här, ska snart träffa mina kusiner men måste först få gjort läxan, det tar emot.
Undra när robin kommer hem... han borde slutat nu... ahja.
Jag tror inte jag hänger på i morgon, har kanske lite andra planer.
Och på lördag ska jag på farmors kalas så ni ser mig heller inte hos felicia.
Så social är jag ungefär.
Ahja, if you miss me, krama ett träd. Nä men typ. hahah.
åh, nu skriver jag bara för att slippa matten.
ahja over and out!
ps. lyssna på Paramore - The only exeption , aassigt bra
hade

god morgon världen

morsnig!
japp, så här tidigt är jag uppe,    nä skoja bara. alla är väl uppe ungefär nu, en så här vanlig torsdag!
jag sitter iaf och käkar frukost nu, rostad macka, och är ny duschad. sköntskönt.

dagens schema

- skola
- ha hadboll (bläushochfy)
- bild (skkooj)
- åka och jobba
- slappa

jaa, det är vad som händer i mitt liv idag, spännande va? händer i era?
nä men det va allt för nu,  tjaoo!
MADDE

onsdag

hej, hej, hemskt mycket hej.
sitter på fotolektioner. precis varit i haga & fotat. det är hur mysigt som helst på den platsen. önska jag bodde där...
anyway. har bara två lektioner kvar nu. mediakunskap & svenska... sen blir det stan en snabbis & sedan bär det av till ale.  idag känns som en bra dag. i'm a happy happy girl!
MAJKEN

i need my beauty sleep...

lisa krya på dig, vi hoppas du blir frisk så fort som möjligt nu! i helgen vill vi inte ha några snorisar, okaaay!

tänkte bara säga godnatt.... behöver sova. går & lägger mig aldeles för sent nu för tiden. & får jag inte sova tillräckligt många timmar. blir jag en helt galen människa, fråga min klasskompisar. hon, maja, är inge rolig. men jag mår bra, toppen faktiskt. livet är påväg uppåt & de skålar vi i skyarna för! hoppas vi syns imorgon på ale konsert. puss&godnatt. MAJKEN

Palla

Ligger hemma och är sjuk. Ja, fortfarande. Jag blir så sur när jag är sjuk. Jag kan inte träna, jag missar saker i skolan vilket betyder att jag måste ta igen det senare (för tillfället två presentationer, natonellt prov i engelska och fysikprov...) och allt jag planerat får ställas in. Allt bara stannar upp. Jag blir även otroligt osocial när jag är sjuk. Jag är helst för mig själv och sover mycket. Som ni hör har jag "the best days of my life" här hemma nu. Och ännu en otroligt rolig dag blir det imorgon, eftersom jag fortfarande snorar som en galning.

en fortfarande mycket snorig tjej - LISA

klurigt

sitter i sängen, har mysmys filten runt om mig, bra musik i öronen, jaa det låter riktigt gött va? egentligen ska jag plugga fysik inför provet jag har imorgon, men som vanligt slutar det med datan i knät, men ni känner säkert igen er?
ah, men måste plugga nu,
orkar inte,
jo men nu kör jag!
men det e så ... gah
kämpa!
suck.






madde

when we were seventeen our lives was like a film...


japp. nu var det evigheter sen jag skrev nått. så tänkte det var dags nu igen. Japp, igår fyllde man 17år. Ingen speciell känsla direkt. som vilken dag som helst. Fast själva dagen var lite annorlunda :D blev kidnappad (var lite medveten om att jag skulle bli det) av Billy och Adam som tog mig till göteborg där vi träffade maja och sen bar det av till laserdomen. :D hhaha. as kul var det! :D JÄTTE JÄTTE trevlig kväll :D En jättebra födelsedag! Så jag är verkligen tacksam för att ni ville ställa upp och att ni gjorde den så bra :D

tack!

/sandra

find myself

Hej på er kära ni.
Känner för att skriva av mig.. så ah..
Känns som att ingen mår bra nu. Eller alla mår bra, men alla söker den där lilla lyckokicken i livet. Alla väntar på att något nytt och spännande ska hända. Alla söker något att se fram emot, som i alla fall är inom den närmsta månaden.
När alla är nere, är det ingen som utspeglar positiv energi. På något sätt är det som att alla hamnat i en hopplös svacka. Jag kan ju bara tala för mig själv, men känns som det är mer än jag som känner att allting är ... medel, ok, eller bara... som vanligt.
Hos mig själv, mm ja.. kämpar på för att försöka hitta den människan jag VILL vara. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas. Kommer hela tiden på mig själv med - oh nej det skulle jag inte sagt, FUCk varför gjorde jag så. För någonstanns finns den perfekta människan, facit.
Hela tiden försöker jag hitta MIG SJÄLV. vet inte om det är så att jag i snart 17 år gått runt och inte riktigt vetat vem jag är, tror inte det. Jag tror snarare att jag förändras nu. Jag blir vuxen. Jag köper kläder som jag en gång gillade och känner att... nej det är inte jag.
Den är den jag var.
Jag försöker desperat hitta mig själv för att sedan kunna börja älska mig själv.
Just nu har jah extremt lätt att bli irriterad och störa mig på andra, om jag hade mått bra i mig själv hade jag inte irriterat mig på någon annan. jag hade bara accepterat att alla är olika och jag kan inte begära att alla ska tänka som jag.



Jag har en strävan....  att hitta mig själv.
jag tror att vi måste finnas där för varandra. Även om det känns som vi vill och behöver lite nytt folk nu så gäller det att vi håller ihop. Älskar er. orkar inte skriva mer nu.
love


Typiskt.

Helt otroligt. Solen strålar och det är varmt ute... och jag är sjuk! Hade ont i halsen på Valborgskvällen och dagen efter (igår) var jag ett vrak. Orkade knappt hoppa ur sängen och sov nästan hela dagen. Missade första doppet också. Jag var skittaggad för det ju, så det kan gå. Det blir ju fler dopp i sommar så jag antar att jag ska släppa det och gå vidare.

Idag mår jag lite bättre än igår, jag har duschat och till och med släpat mig ut i solen. Nu har jag legat här som en död i flera timmar och börjar bli lite kall, så jag tror det blir lite te inomhus nu, bra för halsen.

// en tjej som har mått bättre, LISA


gött äre

sitter ute i den varma och underbara solen. det e så jädra gött, älskart! shortsen är på, precis som bikini bh och mitt goa linne.
sitter ioförsig och gör fysik samtidigt, men det behöver man inte tänka på. hahaa.

love
madde

lyckad kväll

TACK till alla som er som tog er ner till lille väktor igår & tack till er som även hängde med hem till mig efteråt. trodde det skulle bli ett fjasko allt ihop men ni räddade det, helt klart. tack. hoppas på flera sånna här kvällar & då att kanske fler hänger på. ah mysigt. puss
MAJKEN

en massa skratt











Hanna när vi väcker henne med 'jag mår hon leva'

Hanna en liten stund innnan gästerna kommer

... och jag

andra lillsyrran Becca (den största på bilden) med några av sysslingarna

den minste av oss- sysslingen Valter



japp, här är man omringad av det, skratten!
har kalas för lillsyrran Hanna, hon fyller 9 idag. hon börjar bli stor nu, nästan för stor, min snutta. iaf, släkten är här, vi har precis käkat. de allra minsta är ute och leker, de äldre sitter innne och tjötar och skrattar för fullt. ah gud, de är för roliga! love! :D

får se vad det blir ikväll, antingen stannar jag här med släkten, eller så drar jag iväg till sjön- första doppen äger rum idag (inte för att jag skulle bada ändå, även om jag drog dit, hahaa! no way!). fryser bara jag tänker på det.

allt för nu, tjaaao!

love
madde

elin

här vare dött! :-)

RSS 2.0